[]

Mutlu musunuz ?

Mutlu musunuz ? Nİiye mutlusunuz ?




 
mutluluk; tüm hayatıma yayılmış şekilde değil de, anlık oluyor bende. tıpkı diğer duygularım gibi...
hayatı çan eğrisine benzetiyorum, benim için en büyük çan eğrisi kendi yaşamım. başlangıç, sürekli bir gelişme durumu zirveyi görme sonra bitiş(mutlak son). ve birçok küçük çan eğrileri var hayatımda: ailemle ilişkilerim, manevi seviyem, aşkım, dostlarımla ilişkilerim, eğitimim, çalıştığım şirkette ki pozisyonum, şirketimin gelişimi vs tüm saydıklarım benim için bir çan eğrisi. hepsi bir şekilde başladı ya da başlayacak, gelişecek, zirveye çıkacak ve bir gün bitecek.
hayata bu açıdan baktığımda ve değerlendirdiğimde her şey olası geliyor, mutlu olsam da çok uzun sürmüyor, üzülsem de uzun sürmüyor, şaşırsam da uzun sürmüyor etkisi.
Benim için zamanımı çok iyi değerlendirmem esas. Her uyandığım günü, gecesi yatağa yattığımda tatmin olacağım kadar dolu dolu geçirmeyi amaçlıyorum.
Velhasıl kelam, mutlu musunuz sorusuna stabil olarak cevap vereyim ben.
  • karsinin aksisi  (19.12.15 01:49:46) 
vedatchilipeppers, aynısını ben de yaşadım kardeş, yaşadığım şok, hüzün ve "ulan ben ne kemiriyorum böyle" hissini çok iyi tarif etmişsin. meğersem bi de yumuşatmak gerekiyormuş onları ben öyle acı acı yemiştim ühü :(

ben şu an mutlu değilim çünkü ilişkisi dengesiz olmayan shoujo anime bulamıyorum çıldırmak üzereyim. hep kızı itip kakan, kızın da çevresinde tırım tırım dolaştığı çöp şeyler kalmış izlemediğim, halbuki ben hyouka'daki, ne bileyim natsume youjinchou'daki naifliği arıyorum.
koduğumun japonları.
  • mesgul ve huzursuz  (19.12.15 01:53:34 ~ 01:55:18) 
mutluyum diyemem ama huzurluyum. bu yetiyor. hatta şanslı hissediyorum.


  • sttc  (19.12.15 04:06:30) 
mutluyum, anam babam kardeşim geliyo bugün gurbet ellerden.


  • trajikomix  (19.12.15 06:39:52) 
eh işte idare eder; ama ülkenin durumu çok boktan herkes mutsuz umutsuz yazık.


  • redeath  (19.12.15 07:50:15) 
dün de biri sordu lan bunu. niye hatırlatıp duruyorsunuz mutsuzluğumu olum.

mutsuzum. tek bir nedeni var. yalnızlık... sevgili olarak yalnızlıktan bile bahsetmiyorum. arkadaşsızlık :(
  • peace.on  (19.12.15 08:04:33) 
degilim ya pek. su an icin bir problem yok aslinda ama uzun vadeli canim sikiliyor. kredi bitti daha birinci siniftayim amk. saglik desen bitti gitti camis gibi yiyoz yatiyoz. kalksam "niye kalktim lan simdi" deyip geri yatiyom. normalde cok mutlu olmam lazim yani ki su an iyiyim zaten ama dedigim gibi huzursuzum. uzun vadede olacaklar ve buna karsilik dumen kirmayi bir turlu becerememem canimi sikiyor. vizyon var fuzyon yok be kardsm.....


  • der meister  (19.12.15 08:23:55) 
3 yıl sonra terkedilen bir birey olarak mutlu değilim


  • gazozailacatmauzmani  (19.12.15 08:42:25) 
değiliz.


  • nax  (19.12.15 10:21:14) 
mutluyum çünkü stoacı hayat sürüyor sayılırım. daha tam girmeden mutluluğa kavuştuysam ileride tanrısal mutluluğa ulaşırım büyük ihtimal. tek etken stoacılık değil gerçi. inanılmaz yoğunum ve kendimi geliştirmeye adadım kendimi. eskisi gibi kendimden kaçmaya çalışmıyorum yalnızlık ile mutlu olmayı öğrendim. mutluluğumu dış etkenlere bağlamamaya çalışıyorum.

eskiden genel olarak mutsuzdum arada mutlu oluyordum şimdi ise genel olarak mutluyum arada mutsuzum.
  • empat  (19.12.15 10:23:20) 
çok mutluyum ,çünkü sevdiğim insanlar yakınımda ve havalar güzel.


  • hebanon  (19.12.15 10:27:50) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.