[]

dövme sildirme

yaklaşık 10 yıl önce yaptırdığım dövmelerimi sanırım artık sildirmem gerekicek aslında buna karar vermektede hala güçlük çeksemde araştırmayada karar verdim .
En kısa sürede ve iz kalmadan silen yerler bilen var mı ? yada geçmişte yaptıran memnun kalanlar ne kadar zamanda bitti ? ortalama ücretleri nedir ?
en hızlı şekilde silinmesi gerekiyor ..

şimdiden söyleyim pişman olucaksan niye yaptırdın vs vs diceklere gönül ister ki sildirmeyim ama istediğim tüm şirketler başka türlü işe almıyor pazartesi artık biri sonkez arayıp sildirip sildirmemeye dair kararımı sorucaklar .

 
Hocam şirketler geçicidir, bugün dövmeni sildiren ilerki gün kilo ver der bence dovmeyle alan bi yer bakman daha hayırlı.

sildirilebilecek bir yer sormuşsun ama valla ilgim yok.. kusura bamya.
  • anonymice  (18.12.15 17:53:34) 
malesef zaten boy ve kiloya da bakılıyor :) yok ben bunca zamandır kurumsal diye kendimi yedim bu kararı vermekte kolay olmadı .


  • gokch3  (18.12.15 18:04:56) 
Bugün başlasan dövmelerinin en erken 3. seansta dikkat cekmeyecek duruma gelebilceğini biliyor musun? Muhtemelen işine engel olduğuna göre yüz, el, boyun gibi görünen yerlerde ve buralarda deri çok hassas yani öyle bir ayda üç kere gidip kurtulayım gibi bir durum yok seanslar arasında bir ya da iki ay gibi bekleme süreleri var olması da lazım (bu süreyi vermeden 2 ayda, bilmemkaç günde tamamen sileriz diyenlere inanma nurtopu gibi bi 2.dereceden yanığın olur) Bunu söylemek istedim çünkü muhtemelen seni arayıp sildircek misin, hemen sildir vs diye darlayan bir şirket bunun hemen ilk seansta hallolcağını düşünüyor, sonra sıkıntı olmasın.

Bunun dışında da lokasyon neresi bilmiyorum ama gittiğin yerin dövme silmek için özel lazeri olduğuna emin ol, çoğu yer bu işler için epilasyon lazeri kullanıyor aman diyeyim.
Koyu renkler ve nispeten kaliteli boya kullanılmış çok eski olmayan dövmeler tedaviye daha iyi sonuç verir, dövmelerin renkliyse %100 silinmeyebilir bunları mutlaka konuş. Yine hapishane işi denilen dövmelerde mürekkep kullanıldığından ve fazla içeri çalışıldığından silinmesi imkansıza yakın.

Ben dövmemin bir kısmını sildirerek yeniden yaptırdım aynı modeli çünkü hatalı olmuştu. Bildiğin dağlıyorlar aslında orayı sonra kabukla birlikte seans seans dövme atıyor giderek silikleşiyor. Bu arada çok iyi bakman lazım ilk günler. Benimki seanslara düzenli gidemediğim için istediğim silikliğe 2 senede ulaştı ama yeni teknolojilerle bir senede hallolur seninki bence, sabırlı olmak lazım. Öyle en hızlı sonuç diye bişey yok ne yazık ki bu işte, vaat verenlere de çok inanma dediğim gibi.

izmirdeysen yer konusunda yardımcı olurum.
  • sindustrial  (18.12.15 18:16:21) 
benim de böyle bir düşüncem var. tavsiye olursa takipteyim.


  • selci  (18.12.15 18:20:39) 
İstanbulda bakirkoy de 100 de yüz silme garantisi veren bi yer var sana uyarsa adresi msj atarım mobildeyim şimdi ama adam garantili iz bırakmadan silen Türkiye de iki üç yerden biriyiz demisti


  • all girls dream  (18.12.15 18:41:12) 
bu konuda inanılmaz soru geliyor . md dermatoloji dolarla çalışıyor ve ciddi yüksek bir rakam veriyor küçük bir dövme 300 dolardan başlıyor . miaplasta gidiyorum nişantaşında lokal anestezi uygulanıyor . 1 seansta tüm gölgeler gitti ve ince yazı olanlar çok ciddi şekilde silindi diğerlerinde de renk değişimi mevcut .


  • gokch3  (27.11.16 15:29:36) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler basond, compumaster, fraise, kibritsuyu, rakicandir
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.