[]

neden sapıklar sapkınlıklar çoğaldı?

ya da sosyal medya etkisi mi?




 
sapikliklar normallestikce, insanlar erkek egemen yetismenin ortaya cikardigi arz/talep iliskisi yuzunden sahip olamadiklarina hallenmeye basladi ozetle.


  • ekyil  (18.12.15 17:19:25) 
Hep vardı göz önüne serildi


  • cenkertem.afc  (18.12.15 17:33:32) 
herkes çok anlayışlı oldu + sosyal medya bunu fişekledi


  • nucleon  (18.12.15 19:05:57) 
sapıklıklar çoğalmadı, görünürlük kazandı, ifşa ediliyor çünkü artık.
sapkınlıklar dediğini tanımlarsan ona da bir şeyler yazabilirim mesela.

  • vesika  (18.12.15 19:09:21) 
Çoğalmadı, kolay duyulur oldu. Köyde eşek s.ken adamlar yüzyıllardır var. Herhangi bir köye git yine bulursun. Gençler aralarında konuşurlar kim kimin ineğine hallenmiş diye.

"Oğlancı"lar tüm eski romanlarda var olan karakterler. Buradaki oğlancı, eşcinsel anlamında değil sübyancı anlamında. O zamanlar da cinsel ilişkiye girmenin bir alt yaş sınırı vardı, 18 değildi 13 falandı mesela ama o sınırın altındakilerle beraber olanlar da meşhurdu.

swinger'lar ya da sizin "sapkınlık" dediğiniz her neyse, hepsi şimdiki kadar vardı. Gün yüzüne çıkması zordu. Birkaç tane eski roman falan okuyun görmek isterseniz.

bu arada not olarak gireyim. Sapıklık olarak gördüğüm şeyler: hayvanlarla ilişki, sübyancılık, tecavüz.

sapıklık olarak görmediğim şeyler: yetişkin bireyler arasında olan herhangi bir şey. Mesela eşcinsellik, swinger, grup sex, fetişler, teşhircilik. Alan memnun veren memnunsa ve taraflardan herhangi birinde karar verme eksikliği yoksa (hayvan, çocuk, zorlama, zihinsel engel gibi) bu durumda sapıklık degildir. Begenmiyorsanız katılmazsınız. (Lafım cevap yazanlardan belli bir kişiye değil)
  • harzem  (18.12.15 19:40:21 ~ 19:41:37) 
harzem'in soylediklerinin tamami +1


  • stavro  (18.12.15 20:17:58) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.