[]

beni fahişe mi sandı

bugün saat öğleden sonra 1 civarı eminönü'ndeki üsküdar iskelesinin önünde bekliyordum, vapur gelene kadar sigara içeyim dedim. adamın biri süze süze dibime girecek kadar yanaştı ve "aksaray'a gidiyor mu?" gibi bir şey sordu. konuşması biraz değişikti, tümünü anlayamadım cümlenin ama zaten istanbul'u doğru düzgün bilmediğim için "bilmiyorum" dedim geçtim. adam yanımdan ayrılmadı ama. o yanımda dikilirken birden aksaray'ın fahişeleriyle bilindiği fikri geçti aklımdan. var di mi böyle bir şey? sigaramı bitirip iskeleye geçtim ben sonrasında.

bulunduğum yerden aksaray'a giden herhangi bir araç var mı? ulaşım var da o yüzden mi sordu yani? yoksa bana bir şey mi ima etmeye çalıştı? kısacası beni fahişe sanmış olma ihtimali var mı? elim kolum titredi uzun süre, zor durdum vallahi.


 
Tramvay?


  • hicunutmam  (18.12.15 15:36:42) 
vapur iskelesinden deniz yolu ile aksaray'a bir araç yok.

aksaray'ın denize kıyısı da yok :)

ima edilmiş.
  • eeb  (18.12.15 15:38:30) 
Ahaha @eeb servisteyim, gülemiyorum :)


  • biz siz onlar bensiz daha mutlular  (18.12.15 15:40:55) 
Yahu ne alakası var adam sadece gider mi diye sormuş, konuşması değişik dediğine göre de yabancı olma ihtimali yüksektir :D
Bundan sonra taciz sanarlar korkusuyla adreste mi sormasak napsak :D

  • six packsiz  (18.12.15 15:41:06) 
acaba dışarda sigara içince mi öyle zannetti dicem çünkü bazen böyle kafada insanlar çıkabiliyor da sigara da içsen seni niye, nasıl fahişe zannetsin? Yani zaten adam da bilmiyordur gitmediğini ve gidiyor mudur diye sormuş ama aksaray'a ne amaçla gitmek istediğini bilemem tabi. Ben iyi niyetli düşünmeye çalışıyorum sadece bence çyle sanmamıştır.


  • limoncello  (18.12.15 15:43:33) 
@hicunutmam

tramvay da var bir sonraki caddede sahiden, acaba onunla ilgili mi sormaya çalıştı ki? oradan geçen tramvay aksaray'a gidiyor mu ki?

@six packsiz

yabancı değildi, doğu kökenli bir vatandaşımızdı, o yüzden anlayamadım konuşmasını.

süze süze gelince, onca insan arasından bana sorunca, yanımdan bir türlü ayrılmayınca ve yine süzüp durunca aklıma fahişe sandığı ihtimalinin gelmesi çok tuhaf olmasa gerek. bunları yapmadığınız sürece rahatça adres sorun tabii.
  • devilred  (18.12.15 15:45:39) 
adamın elleri cebinde miydi? öyleyse evet sizi fahişe sandı ve parayı ayaküstü verip aksarayda bi otele gitmeyi planlıyordu. sizden de tepki alamayınca öyle bekledi keko gibi :)


  • kurudu da  (18.12.15 15:46:11) 
yaw tanimadigin adam ne dusunurse dusunsun
salla gitsin

  • titiraprap  (18.12.15 15:46:51) 
geçiş var oradan.
t1 tramvay hattı var.

  • Alt4y  (18.12.15 15:51:13) 
@cembacemba

kırmızı rujlu, etekli insandım, bi de üstüne sigara içiyordum, bazıları için bunlar dikkat çekici sayılıyor sanırım.
  • devilred  (18.12.15 16:04:47) 
Sigara içen kadın + biraz dekolte kıyafet böyle tiplerin ilgisini çekebiliyor. Biraz da yüze bakıyor, sert bir tavır varsa kaçarlar zaten. Sert tavır yoksa böyle gelip konuşmaya, yanaşmaya çalışıyorlar. Bu da imada bulunmuş olabilir ama tamamen masumane gerçekten sormuş da olabilir. Çok kafana takma boşver.


  • Abdurrahman  (18.12.15 16:09:25 ~ 16:10:17) 
Sanmam. Kötü ihtimali dusunme bile. Münferit bir olay işte.


  • flo  (18.12.15 16:17:57) 
her dogu kokenli olan fahise mi ariyor yani? hıı?

ırkçılık mı daha kötü tacizci olmak mi ?
  • thewizardofearthsea  (18.12.15 16:18:51) 
@thewizardofearthsea

hıı ben de öyle dedim zaten. daha okuduğunu anlamıyor, gelmiş burada yoktan yere hak savunmaya kalkıyor. ya sabır.
  • devilred  (18.12.15 16:20:55) 
eminönünü bilmem ama kadıköyde aynı tasrif ettigin gibi fahişeler var malesef

iş bankasının civarında elde sigara geziyorlar.

geçmiş olsun.
  • horizon  (18.12.15 16:24:33) 
Sanmam. Kötü ihtimali dusunme bile. Münferit bir olay işte.


  • flo  (18.12.15 16:26:44) 
seni fahişe sansa niye yanında dikilsin, mevzuya girer. boşu boşuna stres yapmışsın. ama mesela yolda yürürken karşıdan biri yüzüne bakıp fermuarını açıp kaparsa o zaman bişey ima ediyor olabilir. başıma geldi erkek halimle.


  • loser blueser  (18.12.15 16:29:24) 
@loser blueser

başka kimseye bi şey sormadı ve sürekli bakıp durdu o süre içerisinde. ne bileyim, cevap bekler gibi bi hali vardı :/ ne dediğini net anlamadım diye o yüzden belirttim zaten.

@takma diyen arkadaşlar

insan takıyor yahu, fahişe olarak algılanmak hoş bi şey değil :(
  • devilred  (18.12.15 16:34:44 ~ 16:35:18) 
doğu kökenliyse pek iyi niyetli olduğunu sanmam. o tipler oralarda çok takılıyor, salça oluyorlar millete.


  • bu ne dunya kardesimmm  (18.12.15 16:42:41) 
istanbul'da öğle saatinde hayat kadınan rastlayabileceğiniz en son yer herhalde eminönü iskelesi. ayrıca oradan kalkan bir sürü otobüs aksaray'dan geçiyor. tramvay da. insanların konuşması garip, kıyafeti anormal diye yakıştırmalarda bulunmaktan bi vazgeçseniz hayat güzel olacak.

velev ki sizi hayat kadını sandı. adam sadece aksaray'ı sormuş. sizi ne taciz etmiş ne de size herhangi bir saldırıda bulunmuş. şimdi iskele önünde beklemekten mi, dışarıda sigara içmekten mi, yoksa kendi sütünüzü başınızı eleştirmekten mi başlayıp senaryolar yazacaksınız. boş verin dert etmeyin. ne başkasını dil, kıyafet vs. yüzünden eleştirin ne de size sorulan bir şey nedeniyle kendinizi.
  • madarch  (18.12.15 16:53:44) 
Irkcilik mi kotu taciz mi diye sormus arkads. Acaba aksaraydan hic gecmis mi?
Hatta gecmek de yetmez. Zira ben de aksaraydan defalarca kere gecmis biriydim, 2 sene once tum bakis acim degisti bolgeye.
1.si oradaki fahiseler ellerinde sigarayla yakin yakin ayakta beklerler. Kalabalik bir erkek grubu da ayakta mal mal bekler. Gercekten cok ilginc bi sahne. O kalabaliktan biri cikar kadinla pazarlk yapar. Kadinlar da 40 üstü kadinlar.belki 50...
2 sene oncesine kadar hic dikkat etmezdim de ni arkadas uyandirana kadar. Macaristandan gelen turist gozuyle bakiyordum oysaki onlara... aksaraydaki irk yapisi bellidir. Bu irkcilik falan degil. Olagan bi gercektir.

Acaba sen dururken yaninda baska kadinlar var miydi?
  • d e ayri yazilir  (18.12.15 17:03:35) 
arkadaşım siz kafayı mı yediniz? konuşması değişikti, ne dediğini tam anlayamadım dedim, yakıştırmada bulunmuş oldum, eleştiri yapmış oldum. o sırada bana "aksaray'a gidelim mi?" ya da "aksaray'a gelir misin?" de demiş olma ihtimali var, anlayamadım çünkü ve bunu belirttim normal olarak.

valla ben de gayet sol eğilimli bir insanım ama şu gereksiz solcu atarlarınız insandan tiksindiriyor insanı.
  • devilred  (18.12.15 17:08:54) 
@d e ayri yazilir

yok yahu, civardaki tek kadın bendim ama tonla adam vardı yanımızda.
  • devilred  (18.12.15 17:10:25) 
aşkımız aksaray'ın en büyük yangını diye bir oyun vardı, o geldi aklıma.

eksisozluk.com

sanmıyorum diyeyim ben de.
  • mermize  (18.12.15 17:12:46) 
@devilred millet buluttan nem kapıyor, söylemediğin şeyleri söylemişsin gibi lanse ediyorlar, sallama hiç onları. ben de yüksek ihtimal seni fahişe sanmadığı kanaatindeyim. lokasyon olarak pek öyle bir yer değil orası.


  • grace margaret mulligan  (18.12.15 17:19:27) 
d e+1, aksaray'ın fahişeleri ağızlarında sigarayla dolanınca bunlara da bir koyar bir koyar. bu beyinsizlere göre ağza bir şey götürmek, bunu ortalık yerde yapmak böyle suggestive bir tavır. (bunun türkçesi şu an yeminlen aklıma gelmiyor. ingilizcesini düşünsem de anca türkçesi aklıma gelir hayret bir şey.)

normalde adamcağız sormuş, belli ki o da yabancısı diyeceğim ama öyle bir resim çizdin ki evet, öyle olmuş diyesim geliyor.

seni fahişeye benzetmesinin muhtemelen tek nedeni, ağzında sigara olması ve varsa eğer müdanasız dik duran bir vücut dili. göz göze gelip adamın seni süzdüğünü fark edip sorgular şekilde baktıysan oradan hareket etmiş olabilir. naçizane tavsiyem bu durumlarda "yaklaşırsan skrtirim" edasını takınman, hatta çok kötü bir şey söylüyor olacağım ama yokmuş gibi içinden arkasındaki duvarı görüyor gibi olman daha da işe yarar. göz göze geldiysen bir şekilde hemen başının az yukarısına falan bak, seni görmüyorum duygusunu ver.

bir şey sorsam. bu haldeki insanların ne düşündüğünü niye önemsiyorsun ki, fahişe olmayanlara benzeyen fahişeler de var, hayatın her alanında. bir de, abazanlığın derecesine göre hiç yanlış bir sinyal almamalarına rağmen kıstırdıkları kimseler bu tiplerin, parkta kitap okuyan ergenler dahil. yani ben ne yaptım da bunlar beni buluyor modundan çıkmalısın çünkü bir şey yapmana gerek yok çoğu zaman. serseri mayın gibi düşün.

amma uzun oldu. her neyse. gereksiz canını sıkıyorsun. sırtlan işte, şansını denemiş.

(not: orospuluk müessesesine lafım yok, sisteme olur en fazla. yavşak dolu ülke, kimseden alamadığını parayla almaya gider, utanır bu gerçekten ve aşağılamak ister. bu orospular en azından dürüst ayrıca, hocasıyla yatıp doktora vereninden işyerinde yükselenine kadın/erkek orospu dolu ortalık)
  • godoşu beklerken  (18.12.15 17:20:24 ~ 17:38:05) 
@godoşu beklerken

"ben ne yaptım da bunlar beni buluyor modu" tam olarak buna takıldım aslında ben. halim tavrım öyle bir izlenim mi veriyor acaba diye kendimi sorguladım, soruyu da o sebeple sordum.
  • devilred  (18.12.15 21:36:56) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.