[]

beyler bi bakın bağyanlar da bakabilirler

vefat durumunda erkekler neden kadınların üstüne çok geliyo?
bi ihtiyacın var mı?
evlilik düşünüyor musun?

ya da direkt daha 7 si çıkmadan askıntı olmalar kahve içelim dışarı çıkalımlar?
kimse başından evlilik geçmiş çocuklu kadınla evlenmek istemez yaşfarkı olsa bile beni kaçırma gibi laflar falan?

erkekler bu kadar mı düştü ya? bu kadar mı boş insanlar var?

ne demek ya cenaze durumunu bildikleri halde bu kadar askıntı olmak ölü soyuculuk değil mi?

hayat devam ediyor eyvallah da dur bismillah acı yaşarken bu teklifleri neden yaparlar erkekler bağyanlara?

bu başımıza geldiği için değil, bi kaç kişinin de başına geldiği için de merak ettim.

ha bağyan değil kadın. ama olsun bağyan demek istedim.
teşekkürler.

 
Hocam sizin çevrede bokluk galiba.


  • Atimi  (18.12.15 12:32:22) 
Etrafındaki erkeklerin ibneliği olabilir o, genel bir şey değil.


  • angelus  (18.12.15 12:32:32) 
Yalnız onları erkekten(adamdan) saymasak, insanın zoruna gidiyor.


  • six packsiz  (18.12.15 12:33:04) 
iki tür yaklaşım var bununla ilgili. biri iyi insan olarak yardımsever yaklaşım. senin söylediğin bu değil ama bunlar hep seks. yurdum mağara adamları "bir kere tadına baktı, erkeksiz kalamaz bu. faydalanayım bundan" diyor. bir de aynı senin yazdığın gibi "boşta kalma bak, kimse almaz" kafası var. o yüzden "fırsat kovalıyor" güya bu yaratıklar.


  • nawar  (18.12.15 12:33:39) 
tabiri caizse kapıdan kovsan bacadan geliyorlar.

hayır aç mısın açıkta mısın? evde yemek yiyebildiniz mi? ne yaptınız?

demek yok, gel bi götüreyim seni demek var böyle zihniyeti anlamıyorum. kovalıyorsun geri geliyor abi.
  • indescribable  (18.12.15 12:36:22) 
Hocam sadece sizin etrafinizda garip insanlar oldugunu dusunmeyin de duyurularinizi takip ediyorum bu aralar size cok kotu tipler denk geliyor belli ki. Kovalayin gitsin hepsini devir cok acayip ya oyle anlar oluyor ki burada hic tanimadigim insanlar yardim etmeye calisirken amca dayi bilmem ne kilini kipirdatmiyor. Hepimizin sulalesinde var bence umursamayan bir amca, teyze vs. Bunlar icin kendinizi uzmeyin degmiyorlar zaten it herifler. (Cok doluyum). Benim bebegim öldü öz amcam basin saolsun demedi daha ne soyleyeyim. Kendimi bildim bileli annem cok hasta yillardir yuruyemiyor cocuk halimizle ya biz yemek yaptik ya komsu bir iki teyze. Akrabalardan gelip yardim edeyim diyen yok hani umurlarinda olmuyor lafa gelince aman cok uzuluyoruz hepsi hikaye. O yuzden onlardan hayir gelmez sana sormazlar ac misin tok musun diye hic bekleme ki kendini de uzme.

O gelen arkadasi da acaba agir bir dille mi kovalasaniz. Daha babanizin vefati bile cok yeni madem yardimci olmak istiyor bunun tek yolu evlilik degil ki. Burda amac farkli sanki maddi durumlar da kotuyse bundan yararlanayim diyor olabilir adami tanimasam da tiksindim ya.
  • uzun kulaklı yalnız tavşan  (18.12.15 12:49:43) 
hangi yaş grubundan hangi segmentteki erkekler hangi yaştaki kaç yaşında çocuğu olan kadına yapıyorlar bunu bilmiyorum ama bu resmen aymazlık,densizlik, haddini bilmezlik. Valla hangi çevrede gördün bilmiyorum da o çevre sorunlu kesinlikle. Neden yaptıklarını anlamaya çalışma. Bir de evlenmiş ayrılmış çocuğu olan kadınla ya da dul neden evlenmek istenmesin ki. Bu saçma şeylere inandırıp sizi ezik hissetirmeye çalışıyorlar inanmayın


  • limoncello  (18.12.15 13:01:35) 
Sex insanların kendilerini iyi hissetmelerini sağlayan bir etkinlik, aynı şekilde ilişkide (evlilik, sevgililik) öyle, bununla birlikte yas tutan (her hangi bir neden ile) birisi karşı taraf tarafından korunmaya ihtiyacı olan birey olarak algılanıp onu düzeltme çabası (erkeğin sahiplenme duygularının kabarması veya kadının anaçlığının ortaya çıkması)

birde hazır kendisini kötü hissediyorken yanında olayım belki ekmek çıkar beklentisi var, bu kısmı es geçtim.

grief and sex/relationship diye bir aratırsan ilgili araştırma sonuçlarına ulaşabilirsin.

bu etikmidir, ahlaklımıdır, olması/olmaması gerekenmidir o kısmına da yorumum yok, sadece durum açıklaması o kadar.
  • selam  (18.12.15 13:04:54) 
@selam yok bu adamlarda zerre iyiniyet olduğunu zannetmiyorum, bana küçük emrah filmlerini hatırlattılar. Çok ahlaklı ve yardımsever(!) Türk toplumumuz


  • limoncello  (18.12.15 13:12:12) 
@selam
iyi niyet içinde yardımcı olmaya çalıştıklarını mı sanıyorsun? keşke böyle olsa! ne yazıkki değil. tamamiyle faydalanmaya çalışmak hani zaten düşmüş durumda ne kadar kullanırsam kar durumu. ben başka bi yol göremiyorum.

  • indescribable  (18.12.15 13:20:29) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.