[]

İstanbul'da ısınmak için klima?

Merhabalar,
İçinde hiçbir ısıtma sistemi olmayan bir odayı(yaklaşık 30 metrekare) klima ile ısıtmak istiyoruz. Akşamdan akşama eve geliyoruz zaten. İstiyorum ki ben gelmeden bir saat önce başlasın çalışmaya, yaklaşık 6 saat boyunca odayı sıcak tutsun. Evde yalıtım da mevcut. Gerçi ona yalıtım mı deniyor bilmiyorum. Ev, dışarıdan strafor ile kaplı.
Şimdi ben bunun kime nasıl bir klima almalıyım? Dışarıda sıcaklık 0 derece iken, klima odayı 25 derece yapar mı? Çok çok fazla elektrik faturası öder miyim? İstanbul'da klimayı ısınmak için kullanan var mı? Kafamda deli sorular.
Teşekkür ederim.

Not: Tikler sabaha kalabilir.

 
Kaloriferin yaninda olabilir


  • Traveller  (17.12.15 21:41:28) 
pahalı ve Performansı düşük olur elektrikli ısıtıcıları düşünebilirsin. Zaman ayarlı prizlere Süreyi ayarlarsın prizler 30-40₺ arası.


  • gokhan atestepe  (17.12.15 21:47:25) 
klimada da süre ayarı olur genelde.


  • zimbirik  (17.12.15 22:19:58) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.