[]

Ameliyat izini geçirmek

Yaklaşık 10 ay önce bir ameliyat geçirdim. Şu an 4-5 cm uzunluğunda, hafif içe doğru yarıkmış gibi ve içe doğru olan kısmında etrafında kabarmış ve dışa doğru etlenmiş bir şekilde ameliyat izine sahibim. Son 3 aydır her gece yatmadan önce contractubex adlı kremi uyguluyorum ancak pek bir faydasını göremedim, sadece yarayı yumuşattığını hissediyorum. Bu arada yarada herhangi bir iltihap yok, temiz ve sağlıklı duruyor ancak dediğim gibi estetik olarak problem yaratıyor. Önerilerinizi bekliyorum.




 
Kantoron yaginin yara izlerini kapattigina sahit oldum ama senin uzerinden uzun zaman gecmis onun icin kesin gecer diyemem ama denemekte fayda var.
Gercek kantoron yagini bul ama.

  • brnbrs  (17.12.15 21:44:50) 
Yeşil elma. Sulu sulu sürün ha bire.


  • pshasha  (17.12.15 23:41:23) 
Doğal kantaron yağı bayağı işe yarıyor aslında ama yara izinin olduğu bölgeyi biraz sertleştirip esnekliği azaltıyor. Contractubex hemen etkisini gösteren bi ilaç değil 6-7 ay gibi bi süre devam edebilirseniz daha iyi şekilde gözlemleyebilirsiniz. sürerken daire şeklinde de masaj yapmak gerekiyormuş.

Contractubex kötü koktuğu için sabahları sürmek zor oluyor ama normal nemlendirici bi krem de sürebilirsiniz hafif masaj yaparak o bölgeye. Bu neredeyse sadece cildi yumuşatması için ama masaj iyi gelebilir diye benim kendi tercihim. (çok da süper bi tavsiye olmayabilir ama masaj kan dolaşımına yardımcı olursa diye bir inancım var. doğruluğu şüpheli tabi.)

Bir de daha fazla vakit geçtikçe iz daha da silikleşecek doğal olarak. O yüzden çok da endişeye gerek yok gibi.
  • buolsun  (17.12.15 23:54:23) 
Contractubex bende çok çok iyi sonuç vermişti. dizimde çocukluktan kalma baya şişkin bir yara izim vardı. kaç sene sonra kullanmama rağmen yarayı dümdüz yaptı ama renk değişikliğine bir etkisi olmadı.


  • yorke  (18.12.15 00:00:54) 
Kantoron yagi


  • Big bada bum bum  (18.12.15 19:15:29) 
Bende ki contractubex neden kokmuyor acaba herkes kokusundan sikayetci, kulak arkasina suruyorum diye almiyorumdur belki kokuyu. Cevaplar icin tesekkurler.


  • memories  (19.12.15 10:36:54) 
Dikiş izini geçirmek zor ama bir umut e vitamini içeren susam yağı, aktardan değil eczaneden alın. Hatta eczaneden e vitamini içeren ampul, bulamazsanız ilaç yapımında kullanılan e vit şişe (30 TL) alın. Ya da madecassol krem deneyin. Ama çok da umutlanmayın.


  • fallondeafears  (19.12.15 14:34:39) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.