[]

Telefon seçmek lazım

Abilerim ablalarım, bana bi fikir verseniz ya, bikaç telefon var aklımda, çok bildiğimden değil, iyi olduğunu sandığım telefonlar arasında birine karar vermeye çalışıyorum. Zira elimdeki telefonla ilgili bir tane sorun yaşayacak sabrım kalmadı. (not2, 16+16 gb, 1er gb boş olarak kullanıyorum, onun etkisi vardır muhakkak, ama yaşlandı da)
Aslında note4 ayarında bişey iyi olacaktır(ama o çok pahalı) , kalem de var ya, kalem olsun isterim açıkçası, çizmek filan mümkün. Gorsellerle filan uğraşıyorum, aynı anda çok programla çalışıyorum, bunlara uygun ama maalesef biraz limitli parayla bişey almam lazım artık.

Tamam note4 olmayacak (1800 çok yağ, yazık)(hani ona denk var belki başka markada, sırf samsung reklam parası olmasın) ama sanırım hepsi aynı ayarda da değil ama aklımda g3 var, note3 mü olsa acaba, Sony severler çıktı z3 mu ne, bi de Asus zenfon var di mi?
Of hangisi dersiniz, neden?

 
Maksimum 1600 ise LG G4

ama illa android olacaksa ve fiyat farkı gözetilmeyecekse xperia z5 compact alırdım.(Özellik ve boyut) Sony'ler fazla yavaşlamıyor, Samsung'lara oranla.

www.bizdeuygun.com
  • leo1905  (17.12.15 17:50:05 ~ 17:51:56) 
Samsung'a göre sony ve lg önde o halde?


  • neynep  (17.12.15 18:07:24) 
600 TLlik LG Leon , çok memnunum


  • brcode  (17.12.15 19:42:09) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.