[]

Sevgilisi olan kızla birlikte olmak

Bu bir "birlikte olayım mı?" sorusu değil, çünkü halihazırda birlikte olduk.

Hiç tanımadığım bir kızı 5 gün önce instagram'dan takip ettim, geri takip etti. Birkaç fotoğrafını beğendim, o da aynı şekilde yaptı. Sonra o mesaj attı instagram'dan, iki gün konuştuk, hikayemizi anlattık, karşılıklı iltifatlarda bulunduk. Üçüncü gün whatsapp istedim, "tamam ama sevgilim sürekli telefonumu karıştırıyor, cevap veremezsem yanlış anlama" dedi. (Sevgilisi olduğunu o an öğrendim. Yani sevgilisi olan kıza yazmadım; flörtleştiğim kızın sevgilisi olduğunu öğrenmiş bulundum) Whatsapp'a geçince yüz yüze görüşme önerdi, ertesi güne sözleştik. Buluşacağımız gün "galiba sevgilim beni terk etti" dedi.

Buluştuk. Erkek arkadaşından hoşlanmadığını, tesadüfen birlikte olduklarını, zaten birkaç günlük olduğunu ama çocuktan yeni borç aldığı için terk edemediğini söyledi. Muhabbet aktı, geceyi birlikte olarak tamamladık. Kız sabah bana "hayatım" diyordu. Ayrıldıktan bir saat sonra bana "adam benimle konuşmak istiyor, bi görüşücem yoksa rahat bırakmayacak" diye mesaj attı. "Adamı istemiyorum, bunu kaç kez söyledim, ama ısrarcı" dedi. Ben de "Benim bu konuda söz hakkım yok. Seninle görüşmek isterim ama bu senin hayatın, senin seçimin" dedim.

Sevgilisi olduğunu bilerek birlikte olduğum için pek kafaya takmadım zaten, ama "ikinci adam" olmak tuhaf geliyor şu an. Onu istemediğini söylüyor ama buluşma teklifini de geri çeviremiyor? Bu kızın amacı ne sizce? Sevgilisinden ayrılmayacak olsa, zaten sevgilisinden hiç bahsetmeyebilirdi bile? Bana "hayatım" diye hitap etmeye başladı bile, o zaman neden ötekine rest çekemiyor?

Bir de ben olayın bu gelişim şeklinden dolayı sevgili olmayı düşünmüyorum tabii. "Görüşmek isterim" dedim ve bu doğru, ama hemen sevgili olacağımızı düşünürse de onu yanıltmış olacağım. Bunu açık bir şekilde söylemem gerekir mi? Son olarak; kızın sevgilisinden dayak yeme ihtimalim ne?

 
ona yaptığını sana da yapabilir. ciddiyete dökme işi derim. takılmaca olarak bak


  • cekilmis gayfe  (17.12.15 16:00:25) 
Onu yeterince yolamıyordur, gözden çıkarmıştır. Borcunu kapatmak için senden ister.

Böyle olmasa da karaktersizin tekiymiş. Geç.
  • Lim5  (17.12.15 16:00:39) 
Kız aynı anda farklı kişilerle takılmak istiyor ve size karşı da yarı yarıya dürüst olmuş gibi, yani tepkinizi ölçmüş bence. Onun da sevgililik falan gibi bir arzusu olduğunu sanmam. Hayatım da alelade bir hitap işte.


  • avagadro  (17.12.15 16:00:51 ~ 16:01:41) 
hani genellikle tek erkek ve 2 kadının olduğu hikayeler vardır ya adam evlidir, başta evli olduğunu söylemez sonra ortaya çıkar sonra der ki zaten sevmiyorum karımı ayrılıcaz, çocuklar için katlanıyorum, zaten ayrı yaşıyoruz, boşanacağız diye; ha işte burdaki adam ne kadar samimiyse senin kız da o kadar samimi. Ve sen de bu tabloda 2 . kadın rolünde oluyorsun maalesef; o yüzden bence bu kızla ilgini kes, her türlü başına iş alırsın. Sevgilisini seninle aldatan kadın yarın öbür gün seni de başkasıyla aldatır. Güven vermez ama sen de neden kızın sevgilisi olduğunu bile bile birlikte oldun, aynı şey senin başına gelse? Erkek dayanışması diye bir şey yok mu, şimdi kızın sevgilisi seni dövse haksız mı?


  • limoncello  (17.12.15 16:10:58) 
Ne desem gg. Çıkarcı pislik bir kız. Yan iş olarak parayla ev ödevi bile yapıyordur.

Bence uzaklaş.
  • [silinmiş]  (17.12.15 16:11:51) 
takılmacaya devam etmek istiyorsanız edersiniz. kim ne karışır buna? özen gösterirseniz herif de yakalamaz, şayet cidden sevgilisiyse. sonra herkes kendi yoluna.

böyle işlerde etik kavramı aramıyorum artık. kim nasıl mutluysa öyle devam etsin.
  • mermize  (17.12.15 16:14:54) 
Kiz seni kullanacak dostum. Deneyecek yani. Izin verme. Ava gideni avla gec. Ciddiyete dokme+1

Dayak yeme ihtimali var. Bu kizin sevgilisi olan tip ne olabilir ki..
  • bir ileti paylastim  (17.12.15 16:16:24) 
öyle demeyin ya kardeş kusura bakma da ben sinirlendim, burda aynı şeyi kız yapsa itin g.tüne sokulur da bence sevgilisi olan/evli olan insanlarla münasebet doğru değil, herkes istediğini yapabilir ama yarın öbür gün sevgilin de seni aldatırsa hiç ağlama.


  • limoncello  (17.12.15 16:17:54) 
Kız dolandırıcı geldi bana...

Hoşlanmıyor, tesadüfen birlikte olmuşlar, bir kaç günlükmüş amaaaa borç almış ve eleman telefonunu karıştırıyor.

Cüzdanın yerinde duruyorsa şanslısın
  • lcha  (17.12.15 16:44:46) 
@limoncello: bence bu ilişkide sorumluluk kıza ait, bana değil. Adamı tanımıyorum, kızla da yeni tanıştım. Sevgilisi olan biriyle birlikte olmak konusunda Duyuru'da yazmıştı biri yine: "Yerde para bulursam cebe atarım. Çünkü ben almazsam bir başkası alacak zaten, sahibine ulaşmayacak o para". Ben de kimsenin cebinden para yürütmeye çalışmıyorum, yani sevgilisi olduğunu bildiğim birine en baştan yazmam zaten. Ama halihazırda flörtleşiyorken (parayı yerde bulmuşken) sevgilisi olduğunu öğrenirsem de o benim düşünmem gereken bir mesele olmaz. Para cepten çıkıp yere fırlarken düşünmeliydi bunu.


  • ikinci hesap  (17.12.15 16:45:01 ~ 16:47:45) 
sırf şu tür sorular yüzünden için gidip android telefon alıcam ha. Resmen windowsphone mürüvvetime engel oluyor asdfsd :D

ya dediğin gibi, sonradan öğrenmişsin ve kız zaten niyetliymiş, ben olsam ben de devam ederdim. (ha hiç başıma gelmedi, bekara karı boşamak kolay)

bence sen kızların klasik "bir dalı tutmadan öbürünü bırakmama" şenliklerine denk gelmişsin. Seni/beni/onu bulmadan ayrılmayacaktı, şimdi potansiyeli buldu o adamdan ayrılıyor. Sen sevgili olmak istemiyorsan net bir şekilde belirt, kız öyle istiyor gibi geldi bana.
  • rodriguez2  (17.12.15 16:52:06 ~ 16:54:04) 
celiskiye gel :) instagram ile 2 gun konus ama sonra WA'a gecince sevgilim surekli telimi karistiyor :D

"Sonra o mesaj attı instagram'dan, iki gün konuştuk, hikayemizi anlattık, karşılıklı iltifatlarda bulunduk. Üçüncü gün whatsapp istedim, "tamam ama sevgilim sürekli telefonumu karıştırıyor, cevap veremezsem yanlış anlama" dedi. "
  • kamyonsans  (17.12.15 16:53:34) 
adama karşı sorumlu olan sen değilsin ama kafası rahat adamsan bence hiç bulaşma. Bu tarz bi kızın nasıl sevgilisi olabilir sence? Ölüm tehlikesi var mı?


  • limoncello  (17.12.15 16:58:04) 
Sevgilisi barda çalışıyormuş :/ bilmem, tehlikeli olabilir ama zannetmem, ayrıntı bilmiyorum. Birbirine yakın (1 saat) farklı şehirlerdeyiz, o yüzden buraya ulaşması daha zor olabilir.


  • ikinci hesap  (17.12.15 18:22:28) 
Etik olarak bakılırsa sende de ibnelik var, sevgilisi olan kızla, özellikle birlikte olmadan önce öğrendiğin, yine de takılmaya devam edip birlikte olmuşsun.

Şimdi ayrılmaya çalışırsan kızla, sana kin tutup erkek arkadaşına ispiyonlayabilir. Belalı bir tipse dayak az kalacaktır.
  • notinhere  (17.12.15 18:53:27) 
İnstagram virali gibi geldi bana.


  • kelepir  (17.12.15 18:59:48) 
Yanlış bir şey yapmamışsın. Buradaki vitaminsizlere bakma. Kendileri yalnız bir kadın bile bulamazken sen sevgilisi olan birini etkilediğin için kuyruk acısı olmuşlar.

Bazı ilişkiler sırf "öylesine" devam ediyor. Yani erkek sıkboğaz etmiyor, hâli vakti yerinde, para harcatmıyor, ara sıra da seks ihtiyacını karşılıyorsun işte. Bu saydıklarıma sevgililik diyenler var, senin birlikte olduğun hatun da böyle bir ilişkideymiş.

Bu ilişkilerin dezavantajı, yavan olması. Arada bir gönül bağı, bir sevgi yok. Dolayısıyla bitmesine de bir engel yok. Sen vesile olmuşsun, sen olmasan zaten bir ay içinde falan biterdi. Seviyor olsa seninle yatmazdı. Sen istediğin şeyi yapmışsın, hatun istediği şeyi yapmış. Herkes memnun.

Zaten değinilmiş, "hayatım" demiş olmasının bir alt metni yok.

Sana destek çıkıyorum çünkü aynısı başıma geldi, benden sonra sevgilisinden ayrıldı. :D Zaten pamuk ipliği tutuyordu, sevgi yoktu, dolayısıyla bunun bir aldatma olduğunu düşünmüyorum. İçim gayet rahat.
  • yirmisantim  (17.12.15 19:42:35) 
Kandırabilirse seni sevgili olarak bağlamaya da çalışabilir. Dener şansını illa ki.


  • arnold schwarzeneger  (18.12.15 09:16:57) 
@arnold: Evet, deneyecek gibi. Bu sabah günaydın mesajı attı mesela. Bu durumu nasıl yöneteceğimi bilmiyorum.


  • ikinci hesap  (18.12.15 09:55:12) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.