[]

Michael moore belgesellerini çarpıcı kılan ney?

Ne yapıyorda bu kadar ilgi uyandırıyor belgesellerine.




 
İzledin mi belgesellerini?

Kendisi önemli bir aktivist, aktör, senaryo yazarı, araştırmacı, gazeteci ve yazar. Dolayısıyla ortaya koyduğu işler de kaliteli.

Ayrıca gayet de radikal biri. lafını esirgemiyor yani.
  • old possum  (17.12.15 14:23:08 ~ 14:24:59) 
diğer ülkelerle kıyas yapabilmesi, kendi ülkesinin de en önemli sorunlarını tarafsız şekilde, üstelik iki saat boyunca sıkmadan anlatabilmesi. sadece amerika endeksli olsa türkiye'den bir izleyici sıkılabilir ama misal sicko'da fransa, kanada, küba gibi ülkelerden örnekler veriyordu. ve maalesef kendisi kadar iyi bir belgeselci yok. sayı az. haliyle alkışlar ona gidiyor.


  • nice tnetennba  (17.12.15 14:30:31) 
belgeseli "işten anlayan adamı kameranın karşısına oturtup bir saat konuşturalım" ya da "aslanlar sevişiyor çekelim" anlayışından çıkardığı, söyleyecek sözünün olması ve bunu da belgeselleri vasıtasıyla söylemesi, yeri geldiğinde izleyici ve karşısındaki provoke etmekten çekinmemesi (bu olumlu bir şey olmayabilir, ama ilgi çekiyor), britney spears ve savaş mağduru ıraklı insanları art arda gösterebildiği için.


  • sanat guresi  (17.12.15 20:04:10) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.