[]

dolar inmedi?

dolar 3 üstü olacak diyen felaketçiler yanıldı. piyasa beklentisi zaten fed'in açıklayacağı şekildeydi, o yüzden mi düşmüyor? 2.90 altına iner mi?




 
Piyasadaki yaygın fikri dinle, tersine yatırım yap. Burası piyasadaki fikri en iyi alabileceğin yer. Zaten tersi oluyor genelde, öyle de olmalı.


  • eksi sozluk e bir daha geldim  (17.12.15 11:18:44) 
bi süre inse bile şu anki kuru çok rahat geçecektir. psikolojik bu hareketker. 2.98 ile sınırlı gibi düşünüyo millet 2.98 e geldi mi tepe diye satıyo herkes. büyük yatırımcı bi hareket isterse bi anda 3 ü de geçip fırlaması çok kolay olabilir.

dolar haklında az çok tr piyasası belli de euro dan hiç anlamıyorum.
  • ergenpezeveng  (17.12.15 11:24:15) 
cembacemba ne kadar güzel demiş değil mi? dolar olmuş 3 lira aq hala dolar patlamadı sananlar var.


  • ayiadam  (17.12.15 12:10:47) 
ayrıca piyasa faiz arttırımını nisan ayından beri bekliyordu fed öteledi durdu ayrıca. aralık ayında da faiz arttırımı bir hafta önceden kesinleştiği için piyasa kendini ona göre konumladı. 2.90 altına inmesi muhtemel. bence daha fazla faiz artışı bekliyordu piyasamız.


  • ayiadam  (17.12.15 12:13:30) 
al bu da radikalin bugünkü haberi:

www.radikal.com.tr
  • ayiadam  (17.12.15 12:20:06) 
yahu zaten şu ülkede krizi tartışmayın artık. alım gücü diye bi şey kalmamış. 2000 3000 euro maaş alan adamın 19 20 bin euroya bindiği arabaya sen 400 euro maaşla 2 katı fiyata biniyosun. arabada çok belirgin olduğu için yazdım yoksa tüm ürünlerde var bu. aldığın tv de oynadığın oyunda. yediğin sebzede. zaten kriz gelmiş daha neyine gelecek:)


  • ergenpezeveng  (17.12.15 12:38:51) 
Hahaha komik lan bu ülke yemin ederim:):)
Dolar olmuş 3 lira hala ucuz zannediyor. Sanki kilosu 3 lira:):):)
Sayın amına koduğum, şuan kriz yarısı var. Bunu insanların çoğunluğu kabul edince 1 haftada fakir olacağız. Yani hiç mi bişey okumadın ekonomiyle ilgili:)
Topkum psikolojisi krizin olup olmamasında hissedilmesinde çok etkili. Kriz olduğu farkedildiği an nakit para akışı duracak. Herkes paranın lazım olacağını düşününüp yastık altına atacak. Esnaf borcunu ödeyemeyecek belli bir süre dayanıp kepenk indirecek. Belli bi kesim esnaf kepenk indirince fiyatlar 2ye katlanacak. Bu durumda halk pahalı ürünleri almayacak bu böyle gidecek... sonuç olarak toplumun her kesimini etkileyecek ( %15-20 lik gibi "büyük balık" kesim hariç...)
  • cahs  (17.12.15 13:24:17) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.