Giriş
(3)

joy fmde bir parça

imona27
Arkadaşlar bugün akşam saat 7 gibi joy fm de bir parça çıktı.İlk kez duydum.Bir adam ince sesli salsa ritimleri var. Nakaratlarında bir iki bayan sanki içerisinde more der gibi.Allah kahretsin yabancı dilde yokki bir kelimesini aklımda tutayım. Valla şu şarkıyı bulan allah ne muradı varsa versin asl
Arkadaşlar bugün akşam saat 7 gibi joy fm de bir parça çıktı.İlk kez duydum.Bir adam ince sesli salsa ritimleri var. Nakaratlarında bir iki bayan sanki içerisinde more der gibi.Allah kahretsin yabancı dilde yokki bir kelimesini aklımda tutayım. Valla şu şarkıyı bulan allah ne muradı varsa versin aslında hepinizin de. Bulana dahada duacı olcam.
0
imona27
(19.10.09)
Salif Keita & Cesaria Evora - Yamore
www.youtube.com
Olabilir mi?
0
mylord
(25.10.09)
ya ben umudu kesmiştim siz cevaplamışsınız. Valla tek kelimeyle helal olsun size. Aynende budur. Çok teşekkür ederim.
0
🌸imona27
(28.10.09)
Rica ederim... Ben de çok aramıştım bu şarkıyı, kafayı yiyecek gibi olmuştum. Yardımcı olabildiysem ne mutlu bana.
0
mylord
(30.10.09)
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler basond, compumaster, fraise, kibritsuyu, rakicandir
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır.