[]

kombiye gaz vermece

bu sabah yatırmayı unuttuğum eski bir fatura yüzünden doğalgaz kesilmiş. yatırdım, akşam gelip açtılar tekrar, hatta açan kişi bizzat kapıyı çalıp açtım dedi ve gitti. şimdi de kombinin 90 derece sembolünün üstündeki ışık yanıp sönüyor, kombiye gaz gitmiyor demekmiş (herhalde, cahilliğime verin).

tüm vanaları yüz kez kontrol ettim, sorun yok gözüküyor. gazı mı açmadılar acaba, yoksa sorun sende değil bende mi?

güncelleme: kombiyi kapatıp bekledim ama bu sefer kombinin üstündeki butondan kapattım. hafiften bir sarımsak kokusu geldi, dedim aha gidiyoruz. camları açtım, mutfak kapısını kapattım (kombi mutfakta), koku gidince de kombiyi çalıştırdım, çalışmaya başladı.

kombiyi çalıştırmam bu aşamada saçma mıydı bilmiyorum, evi patlatacaksın falan diyenler varsa iki arkadaş ölmeden önce son yorumları da alabilirim.

 
ocakta gaz var mı?


  • sttc  (17.12.15 01:06:15) 
Bana da olmuştu daha önce biraz bekleyince geliyor. Suyu açıp kombinin hızlıca çalışmaya başlamasını sağlamak daha çabuk gaz gelmesini sağlıyor.


  • hala mi ceren yahu  (17.12.15 01:09:37) 
@sttc: kontrol ettim, var evet.

@hala ceren: deniyorum, bilgilendireceğim.

ek: bayağı açık tuttum suyu, bir şey değişmedi.
  • knight of cydonia  (17.12.15 01:17:34 ~ 01:24:49) 
reset tusu falan yok mu? ayni durum oluyor bende de, yani kesilip tekrar acilinca devam etmiyor. reset ettiriyorum geliyor. acma tusuna 3-5sn basili da tutabilirsin. artik makinanin modeline gore, bi gugilla reset icin


  • hjarteblod  (17.12.15 02:16:19) 
@hjarteblod: tuş muş hiçbir şey yok, iki üç tane döndürülen şu şeylerden var üstünde.

şimdi kombi çalışıyor, sarımsak kokusunun kaynağı da başkaymış (has sarımsakmış). yalnız bu sefer de basınç barı 2 ile 3 arasında kaldı, basıncı düşüremedim. demişler ki su boşaltın. kombiden çıkan ve su boşaltabileceğim bir yer göremedim. kaloriferden boşaltmak için de anahtar gerekiyormuş. yarın sabah komşudan falan bulmaya çalışacağım bakalım.
  • knight of cydonia  (17.12.15 03:17:45) 
kombinin marka modeli ile google'da arama yaparsan illa ki su boşaltma vanasını bulursun.


  • teritori  (17.12.15 08:06:48) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.