[]

Nasıl atlatılır?

Babamı kaybettim ya ben. Şimdi malum geçim sıkıntısı var. Gelir yok gider çok. Babamın mesleği üzerine el takımları var. Onlarda 4 bin e yakın eder. Çok kıymetli eşyalarıydı babamın. Şimdi elden çıkarıyor olmak çok kötü. Bikaç parça alacağız hatıra ve günlük kullanım için.

Çok koyuyor be.

Daralıyorum, nasıl atlatabilirim bu durumu bilmiyorum. O kadar kötü insanlar var ki vefatı öğrenip ölü soyuculuk yapıyorlar sinir oluyorum! Böyle içimdeki canavar çıkacak hepsini parçalayacak.

Nasıl geçer geçmez ama nasıl hafifler?
Hem konuşmak istiyorum hem istemiyorum.
Nolacak?

 
çok üzüldüm çok acı kimse yaşamasın bu durumu. :(


  • basond  (16.12.15 21:33:12) 
Yok işte. Sadece üç beş aleti ben de kullanabiliyorum onları alacağım zaten


  • indescribable  (16.12.15 21:49:33) 
başın sağolsun. nasıl geçer? geçecek bir şey değil senin de dediğin gibi. hafiflemesi için de sadece zaman lazım. kimine göre 5 ay, kimine göre 5 yıl. bir şeylerini satıyoruz diye düşünme, baban da olsa mecburiyetten böyle olmasını isterdi. hatıralarına iyi bakın yeter.


  • bacardicola  (16.12.15 22:37:20) 
İflas bile sattıramadı o takımları öyle diyeyim. Şimdi elden çıkarmak kötü ya.


  • indescribable  (16.12.15 22:43:15) 
oç çok kardeşim işte naparsın, başın sağolsun. yok mu yardım edecek bir aile büyüğü filan?


  • eindaclub  (17.12.15 12:17:41) 
Taziye ye bile gelmeyen aile büyüğü mu olur? İkilik çıkarıp biz o eve gelmeyz sorumlusu o kadın diyip 3 tane torunu, yeğeni hiçe sayan büyükler. Evet uzak olsunlar. Bir iki kere aradık da valla yok bizde zor geçiniyoruz nasıl verelim olsa vermezmiyiz ler..
İnsan bak kardeşim çocuğum bizde de yok ama buyrun gelin acı aynı acı. Yemek yiyin kalın Vs. Denir ama bunları söyleyen yok yani. Babam olsaydı ki dede ölünce yapmış zaten teneke teneke yağlar peynirler ev dolup taşmış da abiler evlerine götürmüş o derece yapmış bi adamdı.
Gasilhane de kahkaha atan kardeşi ve büyük amcası vardı yani.

Çok dertliyim çok.
  • indescribable  (17.12.15 12:25:33) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.