http://buy-static.norton.com/norton/ps/bb/3up_ns1_ns_nsbu_tr_tr_largo_notw_brnf.html?om_sem_cid=hho_sem_sy:tr:ggl:tr:e|kw0000004480|76252325722|c&country=TRteknik konulardan çok anlamayan biri olarak neredeyse her 2 ayda bir format için birilerine rica minnet etmek yada gidip bir internet kafeye par
buy-static.norton.comteknik konulardan çok anlamayan biri olarak neredeyse her 2 ayda bir format için birilerine rica minnet etmek yada gidip bir internet kafeye para karşılığı format attırmak can sıkıcı olmaya başladı.
indirdiğim antivirüs programları ya çok kasıyor ya trial sürüm oluyor verim alamıyorum yani belli başlı sebepler yüzünden.
yukarıda linkini verdiğim norton antivirüs için abonelik başlatmayı düşünüyorum ama bazı sorularım var.
-acaba parayı transfer ettikten sonra herhangi bir problem sonrasında derdimi anlatabileceğim bir ilgili bulabilir miyim ?
-diyelimki format ihtiyacı doğdu ve format attırdım. ne olacak ? tekrardan mı iletişime geçmem lazım ?
gerçekten çok cahilim bu konularda, sorularım çok basit gelebilir. önerilerinize açığım...