[]

direksiyon sınavı

daha önce hiç araba kullanma olmamış olan ben daha sınava çok olmasına rağmen şimdiden stres yaptım. ocak ayından itibaren daha kolay olacagı dogru mu?

tecrübelerinizi paylasırmısınız


 
Kolaylığı ve zorluğu birbirini götürüyor bence. Nötr diyebiliriz. Kolaylık şu açıdan, 1 stopta bırakıyorlardı, artık stop hakkı 2. Fakat araç dışından başlayacak artık sınav. Akü nerde, yağ nereden eklenir, cam suyu nereden konur, araç ışıklarını çalıştırma gibi 5 dklık sözel bölüm eklendi.


  • mandalina kokusu  (15.12.15 21:40:22) 
bana sordular akü nerde diye, açtım kaputu baba akü yok dedim. önce güldüler sonra siktiri verdiler.


  • bobinhoo  (15.12.15 21:45:07) 
Valla ilk sinavimda geri parkta araba kici 5 cm disarda diye birakmislardi beni, sakin olman yeterli bunun icin ilac alabilirsin gerisi gelir


  • Tersidüzükilec  (15.12.15 22:09:39 ~ 22:10:50) 
denetçilerede bağlı tabi ama park çalış derim. birde stop etme, yokuş kalkışına çalış. sen ne kadar az stres heyecan yaparsan o derece geçersin.

kadıköyde sınav hasanpaşada salı pazarının orada yapılıyor. baya kalabalık oluyor. ona göre hazırlanmalı.
  • gliderpilot  (16.12.15 11:04:37) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.