[]

iyi giyimli şık beyefendi

Dünya cidden ye kürküm ye dünyası mı? bir duyuruda gördüm iyi giyimli olunca otomatikman beyefendi kadrosuna alınıyor bu elemanlar.

Hayır belki ben salaş seviyorum, illa parya sınıfına mı gireceğiz o yüzden?


 
iyi giyimli şık sapıktı oysa o da.


  • devilred  (15.12.15 18:47:58) 
salaş başka paspallık başka. salaş ve zenginsen hipster oluyorsun otomatikman. salaş ve fakirsen ise evsiz.


  • ayiadam  (15.12.15 18:51:05) 
Hocam kesinlikle doğru. Şöyle örnek vereyeyim üniversite son sınıfta tez sunumu için okula takım elbise ile gittim. Okuldaki kafede poğaça çay ile kahvaltı yapacaktım. İçeri girdim her zamanki gibi poğaça çay istedim. Normalde poğaçayi kâğıtta ve çayı karton bardakta veren adam o gün takım elbise ike gittiğimde poğaçayi porselen tabağa koyup dilimledi. Çayı da cam bardakta verdi mesela. Bu en basit örnek


  • totalstation  (15.12.15 18:56:40) 
tecrubeler insanlari bu hale getiriyor. daha onceki tecrubelerimizden faydalanarak karanlikta ustu basi perisan saci basi dagilmis bir insan yaklastiginda hepimiz cekiniriz.
herkese esit yaklasmak zorunda olunulan yerler disinda bireysel olarak onyargili olmak cok da olumsuz bir sey degil.

is gorusmesine sakalla gidince olumsuz bakan beyinsiz ik'cilaraysa daha agir sozlerim var. onlari kendime saklayayim.
bu modernlik icinde varosluktan baska bir sey degil. hepsi ikinci sinif kalitesiz insanlar.

ha bu arada, bir animi anlatayim okuyan olursa. bir gun is gorusmesine buyuk bir sirkete gittim. takim elbise giymedim ve sakallarim vardi. casual giyinmistim. neyse, kapidan girerken guvenlik beni iceriye kadar gotururken ilk anda "gel kardesim bu taraftan" dedi. sonra yolda sen lise mezunu musun? dedi. ben de yok universite dedim. muhendislik icin geldigimi anlayinca kapidan girerken "bohr bey buradan" dedi. bu da bir mallik tabii. lise mezunu olunca "bey" olunmuyor mu? ya da bana kardesim desen ne bohr bey desen ne.
bu gibi durumlarda salakca.
  • bohr atom modeli  (15.12.15 18:58:45 ~ 19:03:51) 
www.youtube.com
altyazı butonuna tıklarsan ingilizce altyazısı var. Adam takım elbiseliyken otobüse bedava binebiliyor(bir adam bekliyor yol bile veriyor!), daha spor salaş haldeyken binemiyor. Aynısının başka versiyonları da vardı. Adam normal giyinince kadınlar 3-4/10 veriyor, takım giyince 9/10 ve daha zengin-kültürlü olduğunu düşünüyorlar.

Aynısının kadın versiyonu da vardı aramadım şimdi. Onda da makyaj yapıp biraz düzgün giyinen kadın her şeyi bedavaya halledebiliyordu, öbür türlü bir sürü zorlukla karşılaşıyordu(yani daha doğrusu normal olan bu, güzelleşen kadına kolaylık gösteriliyordu)
  • rodriguez2  (15.12.15 19:02:35 ~ 19:03:41) 
duyuru benimdi.
neden öyle yazdığımı açıklayayım.

algı meselesi.
insanlara iyi giyimli seri katil ve salaş giyimli rehabilitasyon gönüllüsünü
karşılarına çıkarıp hangisi daha güvenilir deseler giyimine bakar, tanımadığı insan sonuçta.

bir diğer sebebi insan kendine özen gösteriyorsa karşı taraf bunu algılıyor ve
otomatik olarak olumlu çağrışımlar uyanıyor.
  • cenkertem.afc  (15.12.15 20:05:25) 
  • cenkertem.afc  (15.12.15 20:07:41) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.