Giriş
(2)

Apple Gift Card

kays el mecnun
Bunu Türkiye'den bir Türk bankası kredi kartı ile almanın bir yolu var mıdır?
Bunu Türkiye'den bir Türk bankası kredi kartı ile almanın bir yolu var mıdır?
0
kays el mecnun
(19.10.09)
us'te The Apple Online Store U.S. accepts credit, debit, or check cards associated with a billing address within the 50 United States and the following U.S. territories diyor ama UK store'da böyle bir kısıtlama yok mesela, orada da itunes card diye bir şey var, sanırım tam karşılamıyor ama istediğini.
0
whoosie
(19.10.09)
Zannedersem yoktur, yalniz soyle bir sey var. Bu durumu iTunes Support'a aciklayici bicimde yazarsaniz, baska bir ulkenin iTunes store'undan alinmis Gift Card'in kodunu bulunudugunuz ulkede kullanilabilecek sekilde degistiriyorlar, en azindan bende yapmislardi. Bi yazisin gorusun derim.
0
yokbenimnickim
(19.10.09)
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler basond, compumaster, fraise, kibritsuyu, rakicandir
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır.