[]

yillik izin parasini almak.

Ben buyuk bir isletmeye, disaridan baska bir firma uzerinden hizmet veriyorum.

Firmamda sozlesmeli olarak calisiyordum. 6 aylik sozlesme yapmistik. Sonra ben hic bir sozlesmeye imza atmadim. Zaten adamlar parami yatiriyor, baska baglantim yok. is yeri 13 aydir calisiyorum. Firmam degisecek. Cunku parami yatirma konusunda firmami begenmedigimi soyledim. Baska firma uzerinden beni devam ettireceklerini soylediler. Tam islerin nasil yurudugunu bilmiyorum ama.

Neyse, 13 aydir benim uzerimden pay alan firmadan hakkim olan yillik izin ucretimi almak istiyorum. Yillik izne cikamam, yogunum. Cik deseler de cikmam. Ihtiyacim yok. Canim istemiyor. Calismayi seviyorum. Yapacak daha iyi bir seyim yok.

Nasil olacak bu is? Yillik izin icin Hakkim var artik kesin di mi? Cik yillik izne diyebilir mi? Firmam degisecek ocakta. Oyle olursa nasil olacak? Mecbur vermek zorundalar degilmi?

 
yıllık izinlerde belge imzalanıyor. böyle bir imza atmadıysanız çıkışınız yapılacağı zaman hesaplanıp ödenir.


  • kurudu da  (15.12.15 14:15:23) 
Firmayla anlaşmana bağlı. Kimisi parasını verir.


  • teknikekip  (15.12.15 14:18:14) 
çıkışınız yapılırken ödenir +1

istifa ettiğimde bana öyle olmuştu.

edit: yalnız ihbar süresi gibi bir şeyi bahane edebilirler, o konuda uyanık ol.
  • himmet dayi  (15.12.15 14:18:54 ~ 14:19:25) 
iki firma arasında transfer geçiş yapıp haklarınla devredebilirler. iki firmanın durumunu bilmek lazım. ama normal çalışırken izinler bana lazım değil parasını istiyorum deme hakkın yok. o izinleri kullanmak zorundasın.

ama normal bi yerden istifa ile çıkışın bambaşka bir yere (kıdem hakkın taşınmadan) girişin yapılacaksa, zaten vermek zorunda.
  • freya  (15.12.15 14:29:50) 
yıllık izin paranı her türlü alırsın. Bir sorun olursa alo 170 arayıp şikayet et işletmeyi müfettiş gönderirler.


  • nuevo  (15.12.15 14:55:24 ~ 14:55:32) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.