[]

beni kaslandırıyoruz

duyurunun fit insanları, önceki sorumdan bildiğiniz gibi işler öyle dışarıdan göründüğü gibi olmayabiliyormuş. boyuma kiloma göre yağ oranımın oldukça yüksek çıktığını yazmıştım. - özet: boy:1.72, kilo:56, yağ oranı:%31 -

kas kütlemi arttırmak için nasıl bir yol izlemeliyim?

not:yemekten kısmamı gerektirecek tavsiyeler vermeyin, kısamam, iradesizim.

 
yemekten kısamazsan yapcak bişey yok, synthol diye bi zehir var google görsellerde arat


  • masa penisi  (15.12.15 13:41:39) 
O boy ve kiloyla ümitlenme zaten bence böyle devam et.


  • diffarensiyel  (15.12.15 13:43:44) 
Yemekten kısmayacaksın, doğru besleneceksin. Tahıl ve şekerden uzak, yeterince protein tükettiğin bir diyet ve ağırlık çalışması senin ilacın.


  • arnold schwarzeneger  (15.12.15 13:44:07) 
@masa penisi önceki duyurumda zaten yemekten kısmama gerek olmadığını sağlıklı beslenmem gerektiğini söylemişlerdi. yanlış mı söylediler acaba? yemekten kısmak son çare olarak yapabileceğim bir şey çünkü. kilom 60 üzerine falan çıkarsa.


  • yorke  (15.12.15 13:50:35) 
ağırlık çalışması için sana yüksek tekrarlı, düşük ağırlıklı bir program verirler. düşük ağırlık lafına aldanma sana verilen tekrar sayısına göre kaldırabileceğin en yüksek ağırlıkla çalış. senin vücuduna şimdi 4 kilo kas koyma imkanımız olsa, vücudunun 60 (56+ 4 kilo kas) kiloda daha güzel gözüktüğünü düşünürdün. yani yağ miktarı aynı kalsa dahi kas bazında kilo alınca yağ oranın düştüğü için daha estetik bir görüntü elde ederdin. şeker yememen şart, şekerden feragat edilmeyen bir beslenme şekli sağlıklı olmaz.


  • cikis yolu  (15.12.15 14:33:50) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.