[]

whatsapp'ı google drive'ya yedekleme sorusu

whatsapp'ım drive'a düzenli olarak yedekleniyor. diyelim ki bugün yapılan tam yedeklemeden sonra whatsapp'taki bütün sohbetleri sildim. bu şekilde temizlenmiş olan whatsapp'ı kullanmaya devam ettiğimde drive'a otomatik olarak yeni yapılacak yedekleme sohbetleri öncekilerin üzerine yazmaz, değil mi? yani yedekleyip sildiğim sohbet sonraki yedeklemede yerinde duruyor, değil mi? whatsapp yerinde duruyormuş gibi yazmış ama silinme durumu için tam emin olamadım.

"Sohbetin büyüklüğüne bağlı olarak, ilk tamamlanan yedekleme biraz zaman alabilir. Telefonunuzu şarja takmanızı tavsiye ederiz. Ancak, sonraki yedeklemeler bütün verilerinizi her seferinde tamamiyle yeniden yedeklemenizi gerektirmediğinden daha hızlı olacaktır."


 
tarihsel olarak kayıt ediyorsa silmez diye düşünüyorum. ama açıkçası ben kıllandım.


  • zam sampiyonu domates  (15.12.15 13:41:51) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.