[]

Vodafone Arena koltuk kapasitesi

Vodafone Arena koltuk kapasitesi 41.903 olarak planlanmış. Bu yeterli bir sayı mı sizce? Madem sıfırdan yapılıyor neden 51.903 değil?

FB Stadı 50.509
GS Stadı 52.600
Camp Nou 98.772
Santiago Bernabéu 81.044

kapasiteye sahip.

 
bence gayet yeterli. Gs nin stadı boş kalıyor çoğu zaman.


  • nuevo  (15.12.15 11:07:58) 
bir yükseklik sınırı vardı diye biliyorum stadyumun, hatta bir ara sınır aşıldı diye çalışmalar durdurulmuştu ibb tarafından. komikti çünkü stadın hemen arkasında, boğazın silüetini piç eden, uzaydan indirilmiş gibi duran o iğrenç uzun plaza var.

bu yüzden arttıramadılar herhalde kapasiteyi.
  • juninho77  (15.12.15 11:16:14) 
mevcut yerinde ancak bu kadar oluyo. maksimum kapasite bunu karşılıyor ancak. bunu da trübünleri yüksek yaparak sağladılar zaten. heyecanlı bi maçta gol olunca neler olur düşünemiyorum ben. çok yüksek :)


  • 1213  (15.12.15 11:20:53) 
28bin kişilik inönüde çıkarttığımız sesi düşününce 41bin gayet süper bir rakam. maksat daha fazla insanın izlemesiyse yukarıda söylendiği gibi ruhsat tavan yüksekliği gibi mevzulardan dolayı ancak bu kadar ayarlanabildi.


  • imo  (15.12.15 12:49:21) 
Eyvallah kardeşler, tahmin ettiğim sebepleri siz de teyit ettiniz. Yeni stadımız hayırlı uğurlu olsun.


  • ertalpius  (15.12.15 12:57:31) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.