[]

Mustafa Denizlinin aciklamalari

Dünki maci bir Fenerbahceli olarak tarafsiz bir gözle izledim. Hakemin sacma sapan kararlari olsada öyle sonuca etki edecek bir hareketi yoktu. Mustafa Denizli cok saygi duydugum biri ama dünki mactan sonra sirf hakeme yüklenmesi benim gözümde onu cok aciz duruma dusurdu.

Iki üc kelime hakeme sallayip takimada elestiri getirseydi baskaydi ama adam sirf hakem üzerinden yürüdü. Sizin bu konudaki düsünceniz nedir?


 
rezil olduk koskoca galatasaray bir tane şut çekmeden maç tamamladı yarı sahamızdan bir ya da iki kere çıkabildik diyecek hali yoktu ya. Ha yüzü nasıl kızarmadı dersen onu bilmiyorum.


  • justinho26  (15.12.15 09:23:45) 
Bu oldu demiyorum macta once onun altini cizeyim fakat futbolu gercekten biliyorsaniz hakem sizin ritim bulmaniza izin vermediginde olusabilecek ataklarinizi daha baslamadan kestiginde yada rakibin faullerine izin verip onun ritm bulmasini sagladiginda maci kazanma sansiniz olmadigini da bilirsiniz. Hatali verilen/verilmeyen gol disinda skora etki edecek hata diye bir sey yok aslinda cunku penaltiyi da atamayabilir oyuncu yada ornegin Mario gomez in olcana yaptigi verilmeyen faul gidip gol olabilir.

Denizli dun bu karti oynadi.

Trabzon rize maci gibi uc ornekler harici ofside yada verilen veirlmeyen penaltilarla geriye dusebilirsiniz ama oynuyorsaniz geri gelebilirsiniz hakem sizi oynatmazsa bu mumkun olmaz.
  • wallcan  (15.12.15 09:27:57) 
Talihsiz açıklamalar


  • eksimeksi  (15.12.15 09:31:50) 
@wallcan yani galatasary oynamak için can atıyodu ama hakem mi engel oldu :)


  • justinho26  (15.12.15 09:37:06) 
Yahu geldiği hafta ofsayttan gol ile puan alırken açıklama yapma gereği duymadı da ilk yarısında şut çekemeyip, orta yapamadığı maçta mı açıklama yapma gereği duydu? Fenerbahçe'nin başındayken de yapıyordu bunları. Malesef ucuz numaralar ve kendisine yakışmadı. Çıkıp "bombok oynadık, ama üzülmeyin gereği yapılacak" deseydi en azından "Mustafa Denizli be" derdik...


  • polifonik osuruk  (15.12.15 09:45:13) 
La beşiktaş son yılların en güzel futbolunu oynuyor. Feneri yenmiş. Galatasarayı eze eze yenmiş. Hatta 9 puan fark atmış. Sözlükte hala galatasaray yüceltiliyor. Beşiktaş yeriliyor. Yok şikeci kuşlarmış, yok tinercilermiş. La olm utanın artık be. Vazgeçin şu ağlaklıktan. Konuyla alakasız ama söylemek istedim.


  • nothing in my way  (15.12.15 09:46:15) 
Bizde de (Karşıyaka) bi ara Reha Kapsal vardı böyle açıklamalar yapan. "8 tane net gol poziyonuna girdik" falan derdi maç sonu. Toplam şut sayımız 3 olurdu.


  • sforza  (15.12.15 11:01:30) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.