[]

anadolu yakası sahil yolu hız sınırı ve kameralar

kadıköy-tuzla sahil yolu için sorum, ben bu yolu çok sık kullanıyorum ve hız sınırı da 70kmh diye biliyorum. gel gelelim gündüz de akşam da yemediğim korna, selektör kalmıyor. 70'le gittiğim için yavaş kalıyorum yanlarında.

1- bu kameralar ya da radar noktaları bir yerde de ben mi bilmiyorum? nerelerde var?
2- daha önce bu yolda ceza yiyen oldu mu? yoksa yok mu böyle bir limit?
3- 70'le gitmekten ben de haz duymuyorum, yoksa ben de hızlı gideyim. cezalardan çekiniyorum.

soru açık oldu umarım, teşekkürler.

 
bazı saatlerde polis olma ihtimali olan yerler

tuzlaya doğru
idealtepe
kartal girişi

kadıköye doğru
cevizli çıkış dragos
idealtepe

Başka da denk gelmedim. Genelde sabah 10-12 arası denk geliyorum.

Ceza yiyen çok. ÖZellikle bazı yerlerde hız sınırı 50 orda 65 le 300 küsür TL yiyen var yani:)
  • halilibo  (15.12.15 08:55:55 ~ 08:56:43) 
sahil yolu sabah 8'den önce istanbul park pisti gibi oluyor. kamera yok, saat 9-10'dan sonra bazen bahsedilen yerlerde seyyar radar oluyor.

akşam kullanmadığım için bilemiyorum.
  • kaptan memo  (15.12.15 09:12:22) 
Erenköy - Kartal arasındaki mesafe için konuşuyorum, polisler 80'in üzerini çeviriyorlar. 70'le de 80'le de gitseniz daha hızlı sürecek cengaverler çıkacaktır. Sol şeritte gitmeyin. Daha hızlı gidenlere bırakın, başkalarının hız kontrolü sizin sorumluluğunuzda değil.


  • SiyamkedisiZorro  (15.12.15 09:35:10) 
ben yemiştim. sabah 8'de dragos sahilden maltepe yönüne giderken 70 hız sınırında 83 yapmışım. eve ceza kağıdı geldi.


  • plastic_angel  (15.12.15 10:47:25) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.