[]

I suck at apologies, so, unfuck you, or whatever

Arkadasima bunu attim komik fln diye, anlamadim dedi. Halbuki ingilizcesi de kotu degil. Anlatmaya calistim ama anlamadi. Nasil anlatabilirim? Acaba komik mi gelmedi ehueh.

cdn.someecards.com


 
Benim ingilizce cok iyi olmamak ve anlamamak.

Ne demek istedin :m
  • bir ileti paylastim  (15.12.15 00:09:38) 
Belki senin ingilizcen kotudur:)


  • stavro  (15.12.15 00:11:59) 
liseli değilse anlamıştır ama komik gelmemiştir, komik değil çünkü.


  • goodz  (15.12.15 00:14:19) 
ben sondaki "or whatever"a takıldım, bunu çıkarınca anlamda ne eksiliyor tam anlayamadım. belki o da buna takılmıştır, yoksa anlamayacak bir şey yok yani.


  • kül  (15.12.15 00:15:49) 
Komik derken, kahkaha atmalik diye degil zaten, oyle gulumsetmelik fln. Neyse zaten goreceli bir sey size komik gelmemis olabilir tabii ama arkadasima ozellikle sordum, anlamadin mi komik mi gelmedi diye, anlamadim dedi : (


  • yuzır  (15.12.15 00:16:54 ~ 00:17:29) 
Benim ingilizcem kotu olabilir, ihtimaller dahilinde, komik gelmemesi de ihtimaller dahilinde, ve diger tum seyler fakat ben soruda diyorum ki, NASIL ANLATABILIRIM


  • yuzır  (15.12.15 00:21:16) 
"Özür dilemekte iyi değilim. Yapabileceğim en iyi şey 'Fuck you'nun tersi olarak 'Unfuck you' demek..."

Bunu yaz, nebileyim.

Ayrıca önceden aranızda bizzat "fuck you" muhabbeti geçmediyse komik değil.
  • long live rock n roll  (15.12.15 00:31:28) 
sadece yapabileceğinin en iyisi olarak demiş gibi almadım ben bunu. fuck you demiş, üzgünüm hata ettim diyemiyor, unfuck you diyor. çok gıcıkmış ama nedense gülümsüyorum. so bad it's good kıvamında olabilir.

edit: son cümleye dikkat etmemişim laf edilmiş varsaymışınız zaten. neyse yani ben gülümsedim. gerçekten böyle olan karakterler var.


bizde böyle bir ek yok fiile gelen, yani bildiğimiz -mi -mü olumsuzluk eki yetmez tüm cümleye un'ı getiriyor sadece fuck'a da değil aslında. un"fuck you" olarak yazabilirsiniz. bunun yerine -un ekini anlatıp undo vs fiilleri cümle içeisinde kullandıktan sonra buna bir daha baktırırsınız.
  • godoşu beklerken  (15.12.15 01:09:20 ~ 01:22:22) 
Arkadasina turkce mi anlatmak istiyorsun bilmiyorum ama bunu tam olarak ceviremezsin kanimca. Unfuck kismini turkceye cevirirsen esprisi kalmaz. Bu haliyle komik gelmediyse unut gitsin:)

Bir de onceden "fuck you" muhabbeti gecmis olmasina gerek yok ki. Esprisi de orada zaten.
  • stavro  (15.12.15 01:20:28 ~ 01:20:56) 
@stavro: o da olur ama o zaman anlam biraz absürdleşiyor. apology demiş. özür dilemek bir küme olsun, dilememek o kümenin bütünleyeni oluyor yani illa unfuck you demesine gerek yok. ne zaman der, zaten fuck you demişse der gibi düşündüm. biraz thanks but no thanks tadı var. gerçi bu espriyi yapmak hatrına mantık bükülmüş olabilir. iki türlü de anlatmanın yolu bence un ekli fiillere örnek vermekten geçiyor.


  • godoşu beklerken  (15.12.15 01:28:25 ~ 01:30:29) 
komik gelmemiştir evet. komik değil.


  • bu nick tam yirmi alti karakter  (15.12.15 07:19:38) 
eheh valla bence sevimli :)

ama "fuck you" muhabbeti geçmediyse aranızda anlamlandıramamış olabilir belki.
  • loveinaflipbook  (15.12.15 07:30:28) 
Ergen tribi gibi şakadan ziyade, 9gag da görmüştüm önceden.


  • hasmetizm 2046  (15.12.15 09:34:47) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.