[]

Yuzuklerin efendisi 2kule sorusu spoiler icerir

Bu thedone (dogru yazdiysam) bir usak tarafindan zehirleniyor ya. Tam onu oldurecekken aragorn niye durduruyor bunu?




 
yeteri kadar kan dokuldu daha dokulmesin istiyor bence aragorn.


  • baldur2  (15.12.15 00:06:17) 
Ajanlik yapacagi malum. Bence mallik. Gidip kadinli cocuklu migfer dibine kacacaklar diyebilir cunku.

Kral olcam ve ayni durumda biri beni durduracal agzini kirardim.
  • bir ileti paylastim  (15.12.15 00:11:09) 
Kanında Elflikten gelen bir kadimlik olduğu için vardır bildiği bir şeyler... Şimdi spoiler vermek gibi olmasın ama ileride bir işe yarıyor aslında.


  • blues buzz  (15.12.15 00:21:12) 
Spoiler versenize sonra ne olacak? Ben 3 4 defa izledim de unutuyorum.

Aragorn boru degil de o an icin biraz daha arka planda.
  • bir ileti paylastim  (15.12.15 00:35:54) 
sarumani olduruyor iste grima. gerci kitapta boyle degil, alakasi yok. peter jacksonin fantezisi.

edit: pardon kitapta yine grima olduruyormus filmdeki gibi degil a ma.
  • baldur2  (15.12.15 00:41:27 ~ 01:19:28) 
Sorma amk aragorn tam bir mal. O oç gidiyor sarumana miğferdibi nin zayıf noktasını söylüyor ve yüzlerce rohanlı boş yere şehit düşüyor


  • eksimeksi  (15.12.15 08:18:01) 
grima orda değilken miğfer dibine gitme kararı alınmıyor ama, sarumana da bunlar miğfer dibine gider diye akıl veren o'dur. hatta kalenin açığını da söyledi.


  • tolgan  (15.12.15 09:25:07) 
gardaşım ben anlamam kitap falan
filmde basbaya adam miğfer dibinin her numarasını söylüyor sarumana

  • eksimeksi  (16.12.15 17:08:54) 
Aragorn geri planda dursa da orta dünya'da hemen hemen herkes onun taşaklarının kaç kilo çektiğini biliyor, o yüzden gider yapmadan önce herkes bi durup düşünüyor.

Sorduğun soru da, diğer arkadaşların da dediği gibi, Aragorn'un büyüklüğü, asaletiyle alakalı. Grima'nın ölümün anlamsız olacaktı. Kralın kılıcını çekmesine değmez.
  • air  (16.12.15 17:40:35) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.