[]

Hamburg civarı gezilecek yer?

1 haftalık Hamburg seyahatimiz var, civar şehirlerden hangisine günübirlik gidilebilir? Bremen'de gezilecek yerler var mı? Amsterdam ya da Berlin uzak mı kaçar?




 
Amsterdam'a Hamburg'dan günübirlik götüren otobüsler var. Akşam binip sabah iniyosunuz, sonra akşam yine dönüyorsunuz. Onun dışında trenle de gidebilirsiniz tabii 5-6 saat sürer ama aktarma olur. Araba varsa Berlin'e de günübirlik gidilebilir, trenle de Amsterdam gibi işte.
Onun dışında Schwerin şatosu var, hoş bir yer. Lübeck'e gidip Niederegger'de muhteşem tatlılardan ve badem ezmelerinden yiyebilirsiniz, Lübeck de çok tatlı yer. Bremen de tipik alman şehri, kartpostal gibi.
Tren süresini ve fiyatını görmek için bahn.de'yi kullanabilirsiniz.
  • whoosie  (14.12.15 14:07:36 ~ 14:08:08) 
berlin otobüsle 3.5 saat falan sürüyor yanılmıyosam. yazın berlin-hamburg arası tren 30 euro iken, 7 euroya otobüsle gitmiştim ben. çift katlı, oldukça konforlu otobüsler. bileti önceden aldığında böyle uygun, sefer günü yaklaştıkça fiyat artıyor. bir gün öncesinde 12 euro falandı.

edit: günübirlik berlin'den bişey anlamazsınız, en az bi gece kalınız.
  • manuel mandalina  (14.12.15 14:21:40 ~ 14:22:15) 
bremen icin 1 gun yeter de artar bile. deutsche bahn'dan niedersachsen biletleri iki kisi icin toplam 26 Euro. haftaici 09:00'dan itibaren tum ulasim sinirsiz saglanabiliyor bu biletle(ic - ice trenler haric). trenle 1 saat 9 dk suruyor. eski sehir merkezi, schnoor, bürgerpark gezilebilir ve weser nehrinin kenarindaki cafelerden birinde yemek yiyebilirsiniz.

berlin daha uygun olur. yapilacak cok sey var berlin icin ve otobusle cok fazla surmuyor. hatta uygun bilet bulursaniz hizli trenle (ice) 1.5 saat suruyor. sadece 1 gununuz varsa berlin, eger 2-3 gununuz varsa berlin oncelikli olmak uzere berlin+bremen yapardim.
  • pacoquinha  (14.12.15 15:15:36 ~ 15:15:57) 
meinfernbus'a bakabilirsin otobus icin. flixbus'la ikisi ayni.
megabus'un seferi varsa o acayip ucuz.
berlin +1
  • jedilance  (14.12.15 19:36:24) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.