[]

Annem ve Annemin Altı Kız Arkadaşını Taksim'de Eğlenmeye Nereye Götürsem ?

Yaş ortalaması elli, ama eğlenceli bir grup, canlı müzik falan olabilir belki ya da manzarası güzel bir yerler. memur emeklileri olduklarını da unutmadan nereye götürebilirim acaba derdime bir çare.




 
fransız sokağı. yaş ortalaması zaten yüksek oradaki bazı mekanlarda. canlı müzik de oluyor; kaliteli görünümlü ama pahalı değil.


  • sipsi  (19.10.09 12:09:14) 
intercontinantal oteli roof bar gidin ve bana teşekkür edin..dehset bi yer fiyatlar çok uçuk değil.aşşada detay verdim.
City Lights Bar

Gündüzleri eşsiz Boğaz manzarasını, geceleri şehrin büyüleyici ışıklarını ayaklarınızın altına seren büyülü bir dünya: City Lights Bar. Her gün 14:00 - 02:00 arası açık olan bu özel mekânda, egzotik kokteyller ve leziz atıştırmalıklar eşliğinde keyif dolu bir ortam sizi bekliyor!
Lokasyon: Otel İçi - N katı

Canlı solo gitar dinletisi:
Her Salı ve Çarşamba 20:00 - 22:30

Canlı müzik performansı:
Her Perşembe, Cuma ve Cumartesi 22:30 - 01:30

Ayrıntılı bilgi ve rezervasyon için lütfen
+90 212 368 44 44'ten 5550'yi arayınız..
  • jamswety  (19.10.09 13:38:02) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.