[]

Adres değişikliği

Yakın zamanda adres değişikliği yapan var mı ? Ne tür belgeler iş görüyor ? Adıma gelen elektrik Faturası var mesela.


İki yıl önce ev değiştirmeme rağmen, eski adreste henüz oturan yok gibi duruyor. Bu durumda, nüfus a adres değişikliğine giderken, şu muhtemel ceza ile ilgili bir bir sürpriz çıkar mı?

Teşekkürler.

 
adına gelen herhangi bir fatura ya da kira sözleşmesi yeterli olacaktır. Kira sözleşmesi senin adına değilse sözleşmedeki kişinin de seninle gelmesi gerekiyor.

genelde problem çıkmaz .son faturayı götürürsen hallediyorlar. Benzer durumda ben de yeni evime taşındıktan 8-10 ay sonra kaydımı aldırdım; problem çıkmadı.

Cezayı şu şekilde yiyebilirsin : eski evine taşınanlar kayıtlarını o eve aldırmışlardır; bu adam evde kalmıyor demişlerdir. Öyle bir durumda senin kayıt otomatik olarak düşüyor sistemden. Umarim öyle bişey olmamıştır.

selamlar
  • durali  (14.12.15 12:35:36 ~ 12:37:04) 
Yok yok

Hala tüm seçimlere eski adresime gittim oy kullanmaya... sistemden bakıcna o adreste biz varız hala.. Muhtemelen Rus cephesi olarak kullanılıyor, beylikdüzü :)
  • denemebirikiüç  (14.12.15 12:53:42) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.