[]

izmir havaalanindan izmir şehir otogarina nasil giderim.

evet arkadaşlar,başlıkta belirttiğim gibi bugün istanbuldan izmire ordan da aydın didime geçicem, fakat izmir havaalanından izmir otogara kaç dk da ve nasıl giderim otobüsle mi metro ile mi giderim hiç bir bilgim yok. yardımcı olun lütfen.

Edit : EVET ARKADAŞLAR. İZMİR HAVAALANINDAN ÇIKINCA KARŞINIZA HAVAŞ OTOBÜSLERİ ÇIKIYOR SANIRIM SAAT TE 1 BİR OTOGARA GİDEN HAVAŞLAR VAR 10 TL VERİYORSUNUZ 30 DK DA İZMİR OTOGARINA GİDİYORSUNUZ.


 
204 nolu otobüs var. www.eshot.gov.tr


  • ugokhan  (14.12.15 10:12:48) 
Peki eshot biletlerini nerden alabilirim otobus icinde para vererek gidebilirmiyim ? Birde havaalani otogar arasi kac dk suruyor?


  • kemal ulas barmanbek  (14.12.15 10:27:19) 
havaalanından izban'a binip halkapınar aktarma istasyonunda inerek oradaki otobüslerden otogara gidene binebilirsiniz. en kolay bu gibi sanki. aktarma ücretsiz kent kart (izmirim kart) ile.

toplu taşıma araçlarına para ile binilmiyor, binmeden önce kent kart almanız lazım. sanırım 3-5 kullanımlık kartlar da vardı. eshot'un sitesinden bakabilirsiniz.
  • orient blue  (14.12.15 10:29:06 ~ 10:29:56) 
kentkart bilet satan yerlerde var.


  • ergenpezeveng  (14.12.15 10:51:35) 
+ olarak;
3-5 kartlarda aktarma hakkı yok. tek araç kullanımak daha ekonomik olur.

Başka bir alternatif de şu:
Havaalnından Aydın -Söke yönüne trenle gitmek. Oradan Didim'e geçmek.
Söke tren saatleri:
www.tcdd.gov.tr
Aşağıdaki trenleri kullanırsanız aydın'da inersiniz. ortaklar da olabilir. Dolmuş veya otobüslere bakarsınız netten.
Denizli tren saatleri:
www.tcdd.gov.tr
Nazilli:
www.tcdd.gov.tr:

Tren biletini havalimanını durağındaki gişeden alabilirsiniz.
  • hayat aklini konusacak bir filozof uret  (14.12.15 11:03:27) 
Hangi havayolları? Bildiğim kadarıyla Atlasglobal'in o taraflara ücretsiz servisi vardı.

Bir de şu var; www.havas.net
  • 80 e 4  (14.12.15 12:20:48) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.