[]

Bebekli pegasus yolculugu

4 yetiskin 1 bebek olacagiz. Online check-in yaptirmali mi yaptirmamali mi bilemedim

Online yaparsak koltuklar degismiyor bildigim kadariyla. Dordumuz beraber olabiliriz. Ama got gote falan olur. Havaalaninda yaptirirsak belki yani bos bi yer verirler ucak bossa (sanmiyorum) ama o zaman tek oturmak zorunda kalabiliriz

Napalim bilemedim

 
online checkin yaptırın, eğer biletleri tek seferde aldıysanız yanyana koltuklar veriyor. bebekli yolculara da sistem cam kenarını veriyor. uçakta boş yer varsa hostesler anlayışlı davranıyor bebeklilere, yerinizi değiştirebilirsiniz.


  • mangalyus  (14.12.15 09:14:41) 
online chack-in yaptirsaniz da check-in bankosunda size yeni bir yer verebiliyorlar isterseniz.
bildigim ve deneyimledigim kadariyla.

  • goldentitan  (14.12.15 09:15:28) 
uçakta üçlü koltuk varsa kenardaki iki koltuğa online check in yapın. arada genelde kimse oturmak istemez ve orası genelde boş kalır. uçak boşsa valizleri verirken o boş koltuğu bloke ettirin. boş yer olduğu sürece o koltuğa vemezler kimseye. thy moskova uçuşunda bunu yaptım. tabii pegasus gibi koridora tabure atabilecek bir firma sözkonusu. ne kadar olur bilemiyorum.

bunun dışında havaalanına erken gidip yer şansını artırmak da düşünülebilir.
  • merhum  (14.12.15 10:17:27 ~ 10:20:09) 
@goldentitan yazin online check in yaptirip bankoda degistirmek istemistik, kabul etmemislerdi


  • la noix  (14.12.15 11:40:02) 
yaptirsan daha iyi bence.


  • titiraprap  (14.12.15 20:41:29) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.