[]

aile içi şiddet (komşu)

karşı komşumuz karısını dövüyor ve kadın bizim kapıyı çalıp yardım istiyor bu daha önceden de oldu polis felan çağırdı kadın geldi zabıt tuttular adam polise ifadesinde bir daha döversem yasal işlem başlasın gibisinden ifade vermiş ve şu an bildiğim kadarı ile boşanmışlar ve karı koca değiller yani beraber evde öyle yaşayıyorlar dediğim gibi dün gece yine olay oldu kapıyı açtım kadın bizim kapıda bu sefer ben polis çağırdım dedim şikayetçiyim.. sonra kadın ben şikayet değilim dedi orada öyle kala kaldım.. ama çok sinirlendim.. kadının gidicek yeri yok o yüzden belli ki öyle dedi ama babam dahil ben bir şey yapmak istiyoruz bu durumda ne yapabiliriz?




 
kadın sıgınma evleri var onları deneyin bi.


  • bryan fury  (19.10.09 10:49:37) 
kadın ben şikayetçi değilim diyor sığınma evine mi gidecek ? anlatamadım galiba durumu


  • xdenizx  (19.10.09 10:55:11) 
benzer durumlar birkaç defa benim de komşularımda olmuştu. olanlardan öğrendiğim şu, polisin tutumu şu oluyor "aile içi bir olay, birinizi öldürmedikçe birşey yapamayız" evet inanılır gibi değil. bu şekilde polis müdahale etmediği için annesinin burnunu kıran bir üst komşumuz, kardeşini hastanelik eden bir başka komşumuz vardı.ama eğer evden biri valiliğe ya da kaymakamlığa (tam hatırlamıyorum)can güvenliğim tehlikede diye dilekçe verirse bir ekip gönderiliyor(psikiyatrist, hukukçu, sağlıkçı vs..)


  • triacilgliserol  (19.10.09 11:04:30) 
peki sonra ne oluyor yani sonra ki aşama ne olabilir ?


  • xdenizx  (19.10.09 11:13:36) 
''şikayetçi değilsen kapıma gelme ve dayağı yediğinde az bağır bizide rahatsız etme'' diyeceksiniz.


  • jamswety  (19.10.09 11:27:33) 
@jamswety

çok haklısın.. öyle yapmalıyım sanırım..
  • xdenizx  (19.10.09 11:50:21) 
e iyi de, sen dedin gidecek bi yerı yok diye sikayetci degilim diyor seklinde. gidecek bi yeri var iste, sıgınma evi.


  • bryan fury  (19.10.09 11:51:49) 
sığınma evleri 3 ay ile 6 ay arasında bakabiliyorlarmış araştırdım ama kadın şikayetçi değil oraya da gitmez sanırım bu durumda yapacağım(ız) bir şey yok


  • xdenizx  (19.10.09 11:54:28) 
kadın sizden yardım istemeyi bildiği gibi başının çaresine de bakmalı bence.baksanıza onun lehine olan davranışınızı gözardı edip zor durumda kalmanıza neden olmuş.belki korktuğu için belki başka sebeplerden şikayette bulunmuyo..bence bi daha kapıyı falan açmayın naparsa yapsın.


  • KoukLa  (19.10.09 13:03:12) 
Hiç karışmayın. Hayatımda hiç dayak yemedim. Bu çok onur kırıcı. Kadın olduğum halde, dayak yemeye katlanan kadınları da anlamıyorum. Çok ekstrem durumlar hariç, her kadın namusu ile çalışıp kendine bakabilir görüşündeyim. Bir erkeğin eline bakmak zorunda değiller. Ayrıca o kadın boşandığı halde, dayak yediği adamla aynı evde kalmaya devam ediyorsa, bence ikisi de dengesiz. Konu komşuyu rahatsız etmeye de hakları yok. Apartman sakinleri olarak şikayette bulunup, binadan attırın bence.


  • july14  (19.10.09 13:40:02 ~ 20.04.11 20:57:11) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.