[]

starwars - bilet alımı

İyi Pazarlar efenim,

Şimdi öncelikle belirteyim, ergenlik dönemim dahi hayatımda hiç bir şeyin fangirl'i, hastası, aşırı müptelası falan olmadım. Ne bir takım, ne bir ideoloji, ne de bir film/kişi vs. Ama çok sevdiğim şeyler oldu tabii. Starwars da benim için onlardan biri. Ne var ki haftaya pazar hastaneye yatıyorum ve 1-2 ay boyunca yürüyemeyeceğim, evden çıkamayacağım. Bu nedenle ameliyata girmeden önce izlemek istiyorum bu filmi. Mersin'de olacağım, Cuma akşam ya da Cumartesi izleme şansım olabilir sadece. Yalnız bu fanboy/fangirl ekibininden nasıl fırsat bulur da izleyebilirim bilmiyorum. Bu millet biletleri nasıl önceden alıyorlar? Cinemaximum'un sitesine girdim baktım, henüz satışta değil biletler. Şimdiden almak istesem nasıl yapabilirim? Bana yol gösterir misiniz?

Tişikkirler. :)

 
geçmiş olsun. perşembe günü vizyona giriyor film, o günün sabahı bir avmye gidip cuma cumartesi hangi gün isterseniz bir bilet alabilirsiniz. daha satılmamış olur. o tarihte mersin'de değilseniz sizin adınıza gidecek birindne rica edebilirsiniz. 9-10da açılıyor alışveriş merkezleri zaten çok erken bir saat de değil.


  • nickimin hakkini veremedim  (13.12.15 21:30:17) 
git sinemanın müdürü yetkilisi vs o kimse onunla konuş. çok ciddi bir ameliyata giricem böyle böyle bunu benim izlemem lazım de. anlayış gösterir.


  • ayiadam  (13.12.15 21:30:59) 
baktım da gayet bilet alınabiliyor şuan...ne tesadüf ki bende 1 aydır bacağım kırık yatıyorum ama yetişirim vizyondan çıkmamasına..


  • seindfeld  (13.12.15 21:34:08) 
yahu cidden o kadar kalabalık mı olacak? ben perşembe günü gider cevahir'de sabah mis gibi izlerim diyodum...


  • loser blueser  (13.12.15 21:34:12) 
@nickimin @ayiadam teşekkürler ikinize de. sinema müdürü yer yoksa sandalye mi atar acaba? :) Merdivende oturamam, bacağım kötü. ya sosyal medyada hep biletleri aldık vs gibi şeyler dolanıyor, perşembe sabahı da kurtarmazsa diye endişeleniyorum ama bu şekilde bir deneyeceğim şansımı. çok sağolun tekrar. :)


  • vejeteryanvampir  (13.12.15 21:36:17) 
@seindfeld, size de çok geçmiş olsun. link verir misiniz, nerden alınabiliyor? açık başka bir sekmede ama vizyonda değil diye alma seçeneği çıkmıyor.


  • vejeteryanvampir  (13.12.15 21:37:30) 
2 tane besquikin cornflakes versiyonunu al. Bilet hediye ediyo galiba onceden alabiliyorsun.


  • condom kurşunu  (13.12.15 21:51:21) 
Abi sen ne diyorsun ne demek satış yok? İki ay olacak neredeyse bileti alalı


  • Atimi  (13.12.15 23:30:30) 
@atimi, Mersin için bulursanız link beklerim. :)


  • vejeteryanvampir  (13.12.15 23:43:55) 
Direk marsgate sitesinden girmeniz lazım


  • Atimi  (14.12.15 11:28:02) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.