[]

zippo seçimi

günaydın duyuru ahalisi. şu günlerde sigara içmediğim halde bir zippo almalıyım takıntısı oluştu içimde. bastıramayınca kanada'daki arkadaşı dürttüm abi bana alır yollar mısın dedim adam da sağolsun tabi yollarım aha adresim bu alırken bu adrese yolla ben sana yollarım onu dedi buraya kadar herşey iyi güzel de şimdi kafamda bir kaç soru var.
1) öncelikle postayla gelecek bu ups fedex falan çok pahalıya geliyor çünkü. gümrükte sorun çıkarma riskleri var mı tek zippo için? bir de hani gift kitler falan var yedek fitil taş ve benzin oluyor içinde onu da alsam o takılır mı peki? yanıcı maddelerle ilgili birşey duymuştum da. bir de evde pek olmuyorum postacı amca kapının önüne bırakıp gidecek o yüzden ve o zippo çalınacak. bunu engellemek için taahütlü yollama seçeneği var ama dediğim gibi evde pek olmuyorum. bu taahütlü yollanan posta teslim edilmezse nereye dönüyor? bizim orada bir şube (4te kapanıyorlar bu amcalar) var bir de daha uzakta bölge müdürlüğü gibin birşey var hangisine döner geri alımda sorun çıkarırlar mı?

2) almayı düşündüğüm 4 model var satin chrome veya brushed alacağım belki armor olanlarından alabilirim birinin kafasına atınca yarması için. bu armor olanları daha kalın ve ağır oluyormuş cebe atınca sağa veya sola çekmeye sebep olacak kadar ağır olur mu peki?

3) bu satin modelleri kararıyor falan demişler bu gerçek mi? gerçek ise aynısı brushed da oluyor mu peki?

şimdiden fenkyu (çok pis aksan kasarım)

 
bence çok ekstreme bir model değilse buradan da alabilirsiniz, 45 TL'den başlıyor mesela kadıköy çarşısında, shippingle uğraşmaya değmez.


  • whoosie  (19.10.09 14:09:53) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.