[]

tik verme/atma

açtığı duyuruda, kendi cevaplarına 'Cevap bu' tiki atanlar hakkında ne düşünüyorsunuz?bana saçma ve komik geliyor. istatistiklerdeki 'Cevap bu' için mi kasıyorlar yoksa bir çeşit kendini tatmin falan mı?




 
Ben genelde tik atmayanlara biraz bozuluyorum ne yalan söyleyeyim. Ben bir duyuru yazdığımda da cevap ne olursa olsun herkese tikini atıyorum; ama niyetim "Bak ben senin yazdığını okudum" şeklinde algılansın istiyorum. Kendi yazdıklarıma atmıyorum başta, aradan seçilsin tiksizlerin benim olduğu belli olsun diye; ama sonrasında OCD'm depreşiyor 10 tane yanıt arasında kalakalmış 1 tane tiksiz görünce basıp geçiyorum.

Bir ara ne güzel %90 tikliymiş de şimdi düşmüş oran. Ah yeni nesil hiç incelikten anlamıyor hiç. :( (j/k)
  • g man  (13.12.15 19:11:53) 
'Cevap bu' için kasıyorlar belki de bir çeşit kendini tatmin falan


  • cenkertem.afc  (13.12.15 19:13:03) 
şunu düşünüyorum;

www.google.com.tr
  • bu nick tam yirmi alti karakter  (13.12.15 19:13:52) 
Oha, aha da duydum bunun cevap bu anlamina geldigini. Ben de okudum, goruldu manasina geldigini saniyordum ve hepsini tikliyordum.


  • yaylada cimene uzanip goge bakan savasci  (13.12.15 19:23:32) 
Ayni soruyu yuzuncu kez hic aratma yapmadan tekrar soran tip kadar komik degil. Durumdan duruma degisir o is. Bazen kendini tatmin bazen cevaptir belki.


  • bir ileti paylastim  (13.12.15 19:24:40) 
@bir ileti paylastim duyuruda her gün 42142131 defa aynı soru tekrar soruluyor. hatta bazen 1 saat önce sorulan soru tekrar soruluyor. bunda bir "komik" kafa yok. kendi sorduğu soruya cevap vermediği halde, yazdığına "cevap bu" diyenlerdensin sanırım?


  • nawar  (13.12.15 19:28:06) 
Usenmezsen bakarsin duyurularima. Bazen google'dan haberi olmayan tiplere de google anlatiliyor sahsi algilama. Aramaya inanmak lazim bazen.


  • bir ileti paylastim  (13.12.15 20:17:59) 
Bu konuda da istatistik için kasan adam varsa nefes alıp oksijen tüketmesin.


  • arnold schwarzeneger  (14.12.15 08:54:45) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.