[]

Kedim et yemiyor

Kedim et yemiyor, mamasından da yemiyor. Birkaç çeşit mama denedim yemedi. Her türlü eti verdim onlardan da yemedi. ton balığını çok severdi onu bile yemiyor. sadece yoğurt ve ekmek karışımı yiyor. dana gibi oldu. nedir bunun sebebi?




 
disleri aciyor olabilir mi? cignemeyle ilgili sorunlari olabilir.


  • ne istedigini bilmeden aglayan cocuk  (13.12.15 18:07:55) 
Ağız kokusu, diş etlerinde kızarıklar var mı? ağlayan çocuk +1


  • yahveyire  (13.12.15 18:49:42) 
Hiç biri yok ama dedikleriniz aklıma yattı. Çünkü eskiden parça parça verdiğim etleri bile çiğnerken bile durduk yere çığlık gibi bir ses çıkarırdı. Duraksayıp yeniden yemeye başlardı. Yemeye devam ettiğinden düşünmemiştim o zamanlar bunu.


  • niente  (13.12.15 19:12:22) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.