[]

Senden Çocuğum Olsun İstiyorum

Bi arkadaşım var, 3-4 senedir tanışıyoruz ve karmakarışık bir ilişkimiz var kısaca öyle söyleyeyim. Bana geçenlerde aslında bizim çocuğumuz çok güzel, çok zeki olur gibisinden konuştu. Ben evlenmem seninle dediğimde de zaten ben de babası ol demiyorum, çocuğu yapalım, sen sonrasına hiç karışma ben bakayım, büyüteyim dedi.

İşin yasal boyutunu bilmiyorum da bu şekilde çocuk yapan/büyüten birileri var mı?

Ben saçmalama falan dedim kapattım mevzuyu da arkadaş kafasına koyduğu şeyi yapabilecek cinsten. Kafası rahat bir adamı amacı uğruna kullanabilir, adam da işini bitirir gider yani... İşin kötü tarafı sağlıklı bir çocuk yetiştirebileceğini de düşünmüyorum kendisini yeterince tanıdığım için.

 
türkiye'de çok yok da amerikada var. yalnız arkadaş sana abayı fena yakış ben diyeyim. haa gerçi çok çarpık bir ilişkiniz de olabilir bilemedim.


  • ayiadam  (13.12.15 16:01:02) 
yasal boyutu: nesebin belirlenmesi davası açarsa, bu çocuğun babası budur derse ve ispatlarsa, hakim seni çatır çatır nafakaya mecbur bırakır. yani ama yee biz öyle konuşmadıydık diye bişi yok bizim hukukumuzda. (başka bir hukukta da olacağını sanmam)

kadınin biyolojik saati anne olmak için bağırıyor olabilir, seni gözüne kestirmiş olabilir. ama öte yandan hiç alakasız insanlardan siz aslında çocuk yapsanız ya süper olur geyiğini duymuş da olabilir, çok ciddiyim sadece kadına da kalmıyor yani toplum adeta bir mendel... çok yakın bir erkek arkadaşım var biz yabancı ortamlarda paso bunu duyuyoruz ki sizin ilişkiniz karmaşıkmış bizim hiç karmaşık değil en ufak yanlış anlaşılacak bişeyimiz yok. buna rağmen oluyor yani, tuhaf ama.
  • niye ama  (13.12.15 17:00:57) 
dostum maddi durumun nasıl? dolaylı bir böbrek.avi olmasın? :)

edit: @niye ama yazmış bile ne demek istediğimi :)
  • tabudeviren  (13.12.15 17:04:03 ~ 17:04:38) 
cem yılmazın ''onu yıkarlar'' esprisini yapmıcam. ııh. yapmıcaam yapmıcaaam.

chicha, yap işte hazır yetiştiricek kişi de var, sanki milyonersin de miras bolunur diye korkuyosun ha.

ya da suyuna kolasına at dogum kontrol hapını, bu olmadı bi daha yapalım bu olmadı bi daha yapalım moduna gir.
  • anonymice  (13.12.15 17:04:51) 
Benim hayalim bu. Karşılıklı sözleşmeler sonunda ne anneyle çocuk babadan bir şey talep edecek, ne baba anneyle çocuktan. Görüşmeyecekler de. Sperm bağışı gibi. Arkadaşın senden çocuk istiyormuş ama ben çocuğu benden yapsın isterdim. Ciddiyim.


  • yirmisantim  (13.12.15 17:25:03) 
Olm çok kötü lan. Bir yerlerde senden bir parça var ve bir şeyi de değilsin aslında. Ben kabul etmezdim asla.


  • six packsiz  (13.12.15 18:03:56) 
hormonları tarafından esir alınmış bir kadın.
cefasını çocuk çeker.

  • jrixy  (13.12.15 18:06:43) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.