[]

Göz kuruluğu

Bende bu lanet şeyden var. Lens takmak eziyet gibi. Sürekli batma yapıp rahatsız ediyor. Bir kaç saat kullansam adeta gözüme yapışıyor, acayip gözlerimi yoruyor. Hele rüzgarlı havalarda daha da rahatsız ediyor. Arkadaşın aynı lensi bir aydır çıkarmadan kullandığını duyunca şok oldum. Demek bazı insanlarda hiç yok. Bunun tam olarak tedavisi yok mu?




 
Göz yaşı damlası kullanıyor musun? Refresh falan?


  • kfk  (13.12.15 14:12:09) 
Lens kullanmaman lazım. Su an tehlike sinyalleri veriyor.


  • 1adam  (13.12.15 14:13:20) 
@kfk hayır hiç kullanmadım. Kullansam işe yarar mı acaba?


  • nothing in my way  (13.12.15 14:16:33) 
Yarayabilir. Yine de önce göz doktoruna görün. Benim uzun süreli doktorum bir süre sonra lens kullanmayı bırakmalısın demişti. Bir kaç ay önce gittiğim iyi bir göz doktoru da bir sorun yok dedi ve arada sırada Refresh kullanmamı önerdi. Refresh'in bir zararı yok. Günde 3-4 kez damlatılabilir. Ucuz da. Deneyebilirsin. Ama yine de doktora inan.

Ha bu arada 1 ay gözden çıkartılmayan lense ben inanmıyorum. Bunun hiç bir mantıklı açıklaması olamaz benim için. Yaklaşık 8 senedir lens kullanıyorum. Lensimle uyuduğum gece sayısı 10 u geçmez. Her akşam çıkartırım ve suyunu değiştiririm. Lenslerim numarasından ötürü yurtdışından geliyor ve en iyi markalardan. 1 gün çıkartmayayım, akşam gözlerim sos veriyor. Sağlıksız hissediyorsun. Göz önemli, ondan gelecek hiç bir sinyali gözardı etme.
  • kfk  (13.12.15 14:38:13) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.