[]

citroen c3 alınır mı?

elimizde ikinci el araç almayı istemeyen emekli bir anne-baba var. babada honda civic var, annenin kullanması için ikinci bir otomatik araç bakılıyor. clio, fiesta, jazz, polo, yaris, micra, corsa, mazda3, a180:)... o segmentte ne varsa bakmışlar; mantıklı alternatiflerden en çok honda jazz'dan etkilenmişler. sonrasında da c3 geliyor.

birkaç seneye babanın arabasının satılıp tek arabayla devam etme durumu olabilir gibi, civic'leri eskidi artık çünkü. fakat baba toplu (şişman) olduğu için yeni alınacak hatchback araçta geniş iç hacim önem arz ediyor.

kıstaslar aşağı yukarı böyle. 30 tl bütçeyle başlayıp, piyasa gerçeklerini gördükten sonra 50'ye kadar çıkmayı düşünen bir çift için 54 tl'ye sıfır otomatik c3 alınır mı? fransız arabalarına hep bir önyargıları olduğundan pevgeot'ya bakmamışlar bile ama bu araç çok hoşlarına gitmiş. araba içi ferahlığından etkilenmişler anladığım kadarıyla.

ne dersiniz kullanan, eden? şusu iyidir, busu kötüdür; onun yerine şunu değerlendirsinler diyebileceğiniz ne olabilir? annem-babam yaşını başını almış emekli insanlar ve muhtemelen alacakları son araç olacak. düzgün bir şey olsun istiyorum ama farklı şehirlerde olduğumuzdan ve ben de pek bilmediğimden yardımcı olamıyorum.

görüşleriniz lütfen.

 
citroenin derdi tasası bitmez. sürekli küçük de olsa problem çıkarır.

bununla birlikte abim ilk seri jazzlardan 5 sene kullandı tık olmadı. ben 2006'dan geçen aya kadar civic kullandım, rutin kontrol dışında servise gitmedi araba.

özetle o segmentte jazz'dan şaşmayın.
  • teritori  (13.12.15 14:37:19) 
Ben 4 sen her gün kullandım citroen C3. Açıkçası şehir içi araba için çok uygun. Öyle aslında çokta küçük olmayan bir otomobil. Kullanımı rahat ben memnundum. Ancak 4 sene için ilk 2 sene küçük sorunlar oldu araba da son iki sene ise bir sorun çıkmadı. Ama ben sıfır almamıştım dolayısıyla sıfır arabada olmaz heralde öyle sorunlar. Ben tavsiye ederim ancak Jazz çok daha iyi bir otomobil C3 e kıyasla.


  • qazaqwsx  (13.12.15 14:59:11) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.