[]

instagramda günaşırı selfie paylaşırken hiç utanmıyor musunuz

sorum her iki cinsiyet için de geçerli ama özellikle erkekler. sığ mısınız arkadaşım şu adamdan ne farkınız kalıyor.

alkislarlayasiyorum.com


 
hayır.
kendi mecramda ne istiyorsam onu paylaşırım. istemeyen takibi bırakabilir.

  • kayranin kedisi  (13.12.15 14:09:05) 
Bu konuda sana katiliyorum. Takip etmeden de goruyorsun. Her taraf selfie selfie selfie. Oturuyoruz mekanda telefonunu cikartip selfie cekiyor snapchat icin falan. Yemin ederim ben utaniyorum. Goren de insanlar olup bitiyor sanacak hayir amk nedir bu suratinin binbir cesit halini herkesle paylasma meraki anlamiyorum.


  • floydian  (13.12.15 14:13:42) 
teknik olarak sosyal mecraları kimin ne için kullandığını yargılamak daha büyük sığlık.


  • the gambit  (13.12.15 14:14:07) 
fazla selfie ye anlam veremiyorum ben de


  • gazozailacatmauzmani  (13.12.15 14:17:27) 
anlam veremem ama sığ da demem. demek ki seviyor.


  • teritori  (13.12.15 14:37:58) 
genel olarak fotoğraf çekmeyi sevsem de benim fotoğrafımın çekilmesinden haz etmiyorum.
yine de arada selfie çekip paylaşıyorum.kimseyi ilgilendirdiğini düşünmüyorum.

bir de burada sorunuza cevap almak yerine kendinizi onaylatma amacı taşıyorsanız,ki size uymayan cevapları tiklemediğinizden bunu anlıyorum,neden soru soruyorsunuz anlayamadım.
gidin kendi arkadaslarınızla dalga gecin selfie çekenlerle,o şekilde eleştirin vs.
burası saçma oluyor çünkü.
  • demoniclewinsky  (13.12.15 14:39:30) 
dean winchester gibi adamım arkadaş yüzüm güzelken paylaşayım dimi...çirkin olanlar neden peki paylaşmıyor sürekli bi özgüven eksikliği görürüm bende paylaşmayanda


  • seindfeld  (13.12.15 14:45:03) 
Açıkçası ben daha baştan selfie'yi anlayamıyorum. Arkada manzara veya bakılacak bir şeyler varsa bir derece ya da atıyorum sevgililer kendi resmini çekmeye çalışır, hatıra yaratmaya çalışır, o da olur da, koca bir fotoğrafta armut gibi bir kafanın olayını anlayamıyorum. Gerçi zaten Instagram'ım da yok, takip etmiyorum.

Yine de sığ demem, benim görmediğim bir şeyi görüyorlar veya zevk alıyorlar demek ki. Her şeyin bir anlamı olmak zorunda da değil; varsan baksan, benim de yaptığım ve başkasına anlamsız gelecek bir ton şey çıkar. Üstelik, belki paylaşan kişi için bir anlamı da vardır. Niye yargılayalım ki?
  • aychovsky  (13.12.15 14:48:42 ~ 14:49:34) 
sürekli selfie çekip yayınlamak özgüven eksikliğini gidermenin bir yolu. bunu yapanlar farkında değil sadece.


  • mellifica  (13.12.15 14:53:18) 
isteyen istedigini paylasir, bu nedenle facebook ve instagram aktif olarak kullanmiyorum. mantikli bir sekilde internet kullanan biri olarak gün icerisinde saatlerce internet kullanip istemedigim hicbir seyle karsilasmiyorum.

sürekli bunlara maruz kaliyorsan, bu konuda sen hatalisin. teknolojiyi kullanamiyor olman, ipuclarini degerlendiremiyor olman, arkadas cevreni düzgün secemiyor olman olasi.

tamamen bunlardan bagimsiz olarak selfie cekmedim tek basima, bir iki kisiyle disaridayken de kendi resmimizi cektigimiz oldu elbette. yanimda sürekli tripod tasimiyorum ki uzaktan cekelim kendimizi, manzaranin ortamin bir anisi, bir parcasi kalsin beraberimizde. ama özel hayatin allanip pullanip rötuslanip paylasilmasina karsiyim, sig buluyorum. bu sekilde de kullanmiyorum zaten. ama dedigim gibi böyle tiplerden cok güzel arinmis bir internet deneyimine sahibim, sana da öneririm.
  • aynadakiyabanci  (13.12.15 16:00:08 ~ 16:01:01) 
off bu şekilde bir tanıdığım vardı, o da beni takip ediyordu o yüzden takibi bırak yapamıyordum anlaşılmasın diye. sonra saçma sapan bir yöntemle (önce onu blokladım, beni takipten düşmüş oldu, sonra ben bloku açıp onu takibi bıraktım) takibi bıraktım da felaha erdim. bir insanın profilinde sadece ama sadece selfie olmamalı arkadaşım. eskiden insanlar gene utanırlardı bunu yapmaya, ellen şıllığından sonra zincirlerinden kurtulmuş boğalar gibiler.

haha bi de aklıma şey geldi, uzaktan tanıdığım bir kız kapandı, instagramdaki tüm açık resimlerini silmeye karar verdi o yüzden, yüzlerce foto olan hesaptan geriye 2 resim kaldığı için komple hesabı kapattı zaaaaaaaaaaaaa
  • mesgul ve huzursuz  (13.12.15 16:07:39) 
ben selfie çekmeyi seviyorum ya. çok geyik bir iş bence. 30 yaşında insanlarız, çekip çekip duruyoruz. 43 kişilik selfie'miz bile var (proje geçişi sonrasında).

sen salt olarak işin paylaşma boyutunu soruyorsan eğer; her günü geçtim, 2-3 günde bir paylaşmak bile absürd. yüzlerce selfie'm vardır, instagram'ımda 1 tanesini ya paylaşmışımdır ya da paylaşmamışımdır.
  • deckard  (13.12.15 20:11:44) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.