[]

Sisme yatak

Evde kullanim icin rahat midir acaba? Su tarz bir sisme yatak kullanan var mi? Ogrenci evinde yatak olarak kullanacagiz. Bu boyutta normal yataklar pahali geldi :D
Gacir gucur eder mi bel agritir mi acaba?

Mobilim link kopyalanmadi sofa bed sisme yatak adi

Tesekkurler

 
Şişme yatak görünce hemen aklıma misafirlikte sevişen çift aklıma geliyor. Önyargılıyım bu konuda ama rahat gibi gözüküyor.


  • kelepir  (13.12.15 13:22:41) 
şişme yatak rahat oluyor ama 0 aldığımız halde bizdeki gece yatınca sabaha doğru hava kaçırmaya başlıyordu.


  • barky  (13.12.15 13:27:53) 
uzun süreli kullanım için değil. ikinci haftada bıçaklarsın.

not: 1 hafta misafirlikte kullandım.
  • teritori  (13.12.15 13:27:56) 
bimden almıştım zamanında bende
tek kişilik olanı çok ufak yuvarlanıyosun yatana kadar.
tek faydası alkolden gözlerimi açamazken yerde sızmak yerine şişme yatağın üzerine sızardım
  • dengesiz bir insan  (13.12.15 13:48:48) 
Arkadasin evinde var birkac kez yattim sisme yatakta ve bence kesinlikle alinmayacak bi sey. Zulum yeminle. Oyle eve alip surekli yatilacak falan bi sey degil aman diyim.


  • isott  (13.12.15 14:10:04) 
Gecici kullanim icin sisme yataklar, surekli kullanamazsiniz, yukaridaki arkadaslara katiliyorum, ben bir donem kullandim, aslinda gayet konforlu gibi ama bir noktadan sonra olmuyor


  • balpolen  (13.12.15 14:19:48) 
Bende vardı bi tane, evde kanepeler dolduğunda misafirimi yatırıyordum. Sabaha kadar biraz iniyordu ama yerle bir de olmuyordu yani.

Birkaç kez kardeşimi kendi yatağımda yatırıp şişme yatakta ben yattım, arkadaşların dediği gibi öyle sürekli uyunacak bir şey değil aman diyeyim :)
  • an engineer  (13.12.15 14:20:45) 
  • mesgul ve huzursuz  (13.12.15 16:11:39) 
uzun süreli kullanılmaz..


  • dedim dedim de kime dedim  (13.12.15 16:26:04) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.