[]

Çoğu sağlam müzisyen ve grupların İngiliz olması

Nasıl bir şey lan bu? Çoğu güzel müzik yapan yabancı grupların çoğu İngiliz. Memleketin havasından suyundan mıdır nedir?




 
biz de çözemedik kenks. yıllardır böyle. hala deli gibi eleman çıkarıyorlar.


  • glamdr1ng  (13.12.15 13:14:15) 
evet öyle. dünya ingiliz sanatçıların yüzü suyu hürmetine dönüyor.


  • rayde  (13.12.15 13:17:16) 
www.telegraph.co.uk

British rock comes out diye devam eden cümle sonrasında mantıklı görünen bir tür açıklama var. Daha fazla kaynağa bakmak lazım ama. Daha derin fikir sahibi olmak için.
  • i ve been mistreated  (13.12.15 13:32:44) 
havasından, sadece müzikte değil tiyatro ve edebiyatta da başarılılar. Sürekli kapalı yerlerde takılıyorlar, 4/5 kişi bir araya gelip saatlerce geyik yapıp içip sıçıp eğleniyorlar ve üretim kolektif bir zekanın sonucunda oluşuyor. düşünebilecek ve üretebilecek vakitleri ve alanları da var.


  • selam  (13.12.15 14:43:30) 
Beatles için zamaninda hükümet desteginden cok faydalandiklarini okumuştum.
Ekside böyle baslik açmak gerekir mi? :
Beatlesin aslinda şişirilmiş bir balon olması
:)
  • 1adam  (13.12.15 15:55:27) 
bu iş tohumlama meselesi.
birincisi adamlarda grupların çıkıp çalabileceği mekan sayısı çok, üstüne bu grupları izlemeyi seven yeni müzik arayan bir seyirci kitlesi de var, orta halli bir müzik grubu olarak hayatını kazanabileceğin bir ekonomik ortam var, e daha ne olsun.
bizde haftada 3 gün canlı çalan gruplar gündüz işleri olmazsa açlıktan ölür, onlarda öyle değil dolayısı ile iş gene döner dolaşır ekonomiye dayanır.
diper arkadaşın dediği gibi edebiyat, dans ve tiyatroda onlarda daha iyi sebebi gene aynı, hem para kazanabiliyor, hem de performans sergileyebilecekleri alan da daha çok seyirici de.
  • kurremkamerruk  (13.12.15 16:17:06) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.