[]

eskisehir li adnan abi ye yardim nasil edilir?

Daha once hic bu tip birsey yapmadigimdan bilmiyorum.

Eskisehir'li varsa bilir tahminim. adnan abi barlar sokagi ve civarlarinda el arabasiyla kutu, teneke toplayan satip gecimini saglayan, genelde de bira, sarap vs icen bir adam. Kimseden 1 lira istemez, sigara uzatsan icmez. Sebebi de eskisehir genclerinin adami oldurmeye calismasi. Sigarasina, alkolune yerine bonzai, hap vs. Icine bir seyler katip ikram edilen biri. Yapanlar da genelde kose basinda takilan punk ekip. Korkuyor ogrencilerden artik.

Nerde yasar: Tek odali bir evde yasar. Evinde elektrik ve su yok. Elektrik tesisati bile yok. Suyu evinin yakininda bulunan "haller genclik merkezi" yanindaki cim sulama icin olan cesmeden siseliyor. Dun ev yapimi sarap ismarladi. Ismarladi evet. Hastaydim icemedim ama 5-10dk evini gorme firsatim oldu. Evi rutubet icinde, kuru hic bir sey yok. Arada kiyafet yikamis koymus kenara ama kurumasi zaten mumkun degil. Icinde rutubetle beraber 2 kat battaniye 1 kat yorganla su an uyuyamadigini soyluyor. Ki su an eskisehirde hava cok guzel.

Neyse yardim olarak para kesinlikle olmaz. Ama ihtiyaci olan sey iyi bir uyku tulumu bence. Hatta mumkunse bir de termal iclik. Disarisi kac derece ise evi de o kadar derece cunku. Nasil oluyor bu yardim isleri? Hesap numarasi filan aciyorlar sanirim.

Burdan daha once bu isi yapmis biri tekrar yapsa malzemeyi alsam. Para toplama isine ben orta okulda sinif baskaniyken aidatlardan kaybettigimden beri girmedim. Girmem de. Yeminliyim. Fotograf cekmeye utandim ama kabul edilebilirse is, anlatir durumu cekebilirim.

Not: se-vi-yo-rum diye bagiran ayyas adamla karistirmayin. O baska.

 
şarap içen adama yardım mı etmemizi istiyorsun?
şaraba ayıracağı para ile gidip termal içlik alabilir.

  • Alt4y  (13.12.15 13:07:37 ~ 13:08:58) 
şarap içen adama yardım edilemezmiş bunu da bugün burda öğrendik.


  • justinho26  (13.12.15 14:10:33) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.