[]

Ön Kol İçin 4. hareket?

Selamlar herkese,
Önkol için aşağıdaki 3 harekete ek, farklı 4. arıyorum ne önerebilirsiniz arkadaşlar?

-Barbell Curl
-Alternate Curl
-Hummer Curl

Ayrıca karın için şu 5 hareketi yapıyorum 3x10:

Abdominal Crunch (makine)
Crunch
Sit-Up
Leg Raise
Plank-Side Bend

yeterli mi? Alt karın yağlı gibi. bu bölge için biraz daha çalışsam mı?

boy: 185
kilo: 77.5

 
Alt karın çalışman o bölgedeki yağları eritmez. Bunun için beslenmene odaklanacaksın. Ayrıca bicep gibi küçük bir kas için arka arkaya 4 egzersiz çok fazla. 3-4 set sağlam barfiks çekip antrenmanın geri kalanında büyük kas gruplarını çalıştırman daha mantıklı olur.


  • bugunku antremanda goz dolduran futbolcu  (13.12.15 12:29:54) 
yuklenme ve gelisme donemi programi sanirim. 3 tane biceps hareketi sıkıntı yapmaz da tekrar sayilarin kac ?

Barbell "Z" bar mi yoksa düz bar mi? eger duz ise z bar, z bar ise duz bar ekle. 4. hareket tamamlanmis olur.

her antrenman sonunda 15 dakikalik cardio ekliyor musun?
  • evimin paspasi  (13.12.15 13:03:52 ~ 13:04:18) 
3 tane hareket yeter kola.

İlla ekleyeceksen;

www.youtube.com
  • arnold schwarzeneger  (14.12.15 09:01:45) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.