[]

kisin ortasinda bile ter kokan hayvan oglu hayvanlar

Bunlari insan yerine koyamayan bir ben miyim? Insan yerine koyanlar nasil basariyorlar soylesinler lutfen. Yazin olsa hadi yogun bir gun gecirmistir deodorant yoktur yaninda derim falan(erkek icin tabii) sonucta canta yok bi sey yok rahatsiz olsam da sinirlenmem. Ama bu, bunun hicbir mazereti olamaz bence.




 
o koku deo kullanmamaktan değil aynı kıyafeti 3-4 gün giymekten oluyor.


  • cekilmis gayfe  (13.12.15 00:31:59) 
Sorma, deodorant kullanmak bu kadar zor mu anlamiyorum ki. Ter kokusuna bayiliyorlar mi nedir?


  • stavro  (13.12.15 00:36:23) 
Yikanmiyorlar bu kadar basit. Haftada bir yikaniyorlar ve olan bu. Birkac gun once de bir hayvan buradaydi. Haftada bir yikaniyorum acaba sacimda neden kepek oluyor diye soruyordu bir de.

Sorsalar Turkler cok temiz insanlar diye kendilerini savunurlar bir de.
  • Traveller  (13.12.15 01:00:23) 
Aynı şeyi iki gün once metrobüste düşündüm. Bizim milletimiz kişisel hijyenden bir haber maalesef. Kışın hava soğuk diye haftada 1 duş alıyorlar, aynı giysiyi 5-6 gün giyiyorlar. Deodorant, roll on kullanmasını bir kısmı bilmez, bir kısmı paraya kiymaz, bir kısmı erkek adama yakışmaz der.

Bunun daha fenası full makyaj ve fonle dolaşıp ter kokmayı başaran kadınlar. Temizlikten bir haberler, sorsan çok bakımlilar ama.
  • fraise  (13.12.15 01:10:08) 
Temizlik alışkanlıkları dışında, atılmayan terin kokması durumu da var. Spor salonunda öküz gibi terleyen adamlar var ama yanına yaklaştığında ter kokmuyorlar, sadece tişörtleri sırılsıklam ama bunun yanında masabaşı çalışıp sadece vida sıkması gerektiğinde koltukaltı leş gibi kokan adam da var. Çünkü spor yapıp ya da ter attırıcı aktivitelere girip toksinleri atmıyorlar. Biraz genetik biraz da bundan bence. Her durumda ne kendilerine ne çevreye saygısı olmayan insanlar.


  • sindustrial  (13.12.15 01:11:43) 
Valla hergün duş alan, spor yapan ama yaz / kış deli gibi her terlediğinde kokan iki arkadaşım var. Bunlar bildiğimiz plaza insanı, her gün duş gün aşırı spor falan. Öyle soğan vs abuk subuk beslenen tipler de değiller. Büyük çoğunluğu pis olabilir ama böyle bahtsız insanlar da var. Yapacak bir şey yok.


  • liriamer  (13.12.15 01:15:43) 
@liriamer, o arkadaşların da temiz kıyafet giymiyorlardır. ben de çok terlerim ama günlük duş, temiz kıyafet ve roll on kullanarak kokmuyorum. zaten koksam önce ben rahatsız olurum.


  • cekilmis gayfe  (13.12.15 01:21:45) 
Yikanmiyorlar degil. Haftada bir yikanani da coktur ama her sabah yikansan bile - deodorant kullanmazsan - ter kokabilirsin. Hafiften terlesen de ayni kıyafeti ertesi gun tekrar giyersen ayni sekilde ter kokarsin. Kısacası sik sik yikansan da ter kokabilirsin. Ter kokmak istemeyen her turlu cozumu bulur.

Ben de yaz kis farketmeksizin cok kolay terleyen insansim ama ter kokmmuyorum onlem aldigim icin. Uzerimde en ufak bur ter kokusu bile asiri rahatsiz ediyor, ter kokarsam once kendim rahatsiz oluyorum, bu yuzden onlem aliyorum.
  • stavro  (13.12.15 10:56:22) 
ben de çok terleyen bir insanım ama deotak sürerim hep. roll on moll on hikaye, deodoranttan da nefret ederim çok ağır kokuyor. deotak bilen yok ülkede çok ilginç.

adam her gün çemen yiyorsa kokar mesela.
  • nice tnetennba  (13.12.15 11:08:41) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.