[]

hepsiburada'dan siparişte adresi şube olarak göstermek

bir şey alacağım da, sadece yurtiçi kargo ile gönderiyorlar. eve yakın olan yurtiçi kargo şubesiyle sorunsuz bir münasebetim hiç olmadı. nefret ediyorum. okulumun dibindeki şubeyi göstersem oraya gönderseler ben oradan alsam olmuyor mu? müşteri hizmetlerini aradım sordum da tatmin olmadım cevaptan. yapan var mı bunu sorayım dedim.




 
istediğin şubenin adresini yaz, ev adresini yazma hiç. oraya gönderirler. ben hep öyle yapıyorum.


  • rayde  (12.12.15 21:56:26 ~ 21:56:41) 
adres olarak okulu ver. bulamazlarsa subeye geri doner. ya da subeye ulastiginda arayip dagitima cikarma dersiniz. en kotu subeye donunce alirsiniz. zaten 2. kez dagitima cikarmiyorlar.


  • helenart  (12.12.15 21:57:54) 
okula getirmezler sanmıyorum. aslında şubeye yakın sahte bir adres vermeyi düşünüyordum da direkt şubenin adresini vereceğim mantıklıymış.


  • signore  (12.12.15 21:59:30) 
Gelinip alınacak yazıyorum ben, eğer gerekiyor kargo şubesi adıyla beraber yaz, şubeye gidince oradakiler de bilir gelip alacağınızı, benim kullandığım 2 şube de arıyor gelinip alınacak kargom olduğunda.


  • atom karincanin torunu  (12.12.15 22:40:17) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.