[]

Bizi Avrupa'ya gönderin

Selam herkese,

Eşim yıllardır işim sebebiyle yaptığım seyahatlere gıcık olmuş durumda. İlla kısa zamanda birlikte gideceğiz diye posta koydu. Ben hep iş sebebiyle gittiğim için bilet ücreti vs. çok dert değil ama şimdi iki kişinin seyahati gündemde olduğu için uygun uçak bilet bulmam lazım.

Soruya gelirsek, skyscanner harici baksam işime yarayacak, bayağı uygun uçak bileti bulabileceğim Avrupa kıtası içerisinde bir şehir/havayolu firması önerir misiniz? Bütçe biletler için kişi başı 500 Tl. civarında olursa iyi olur, konaklamayı bilet sonrası airbnb'den ayarlayacağım.

Teşekkürler şimdiden.

 
Ryanair, wizzair, vueling, easyjet.
En ucuzlari bunlar. Bavula ekstra para verirsiniz, sadece kabin bagajiyla gitmeniz lazim vs vs.

  • kuehles blondes  (12.12.15 17:53:27) 
Bir de kisa sureli kalmalarda airbnb nin fix ucretleri yuzunden cok uygun oldugunu dusunmuyorum:/ asiri pahali bir sehre gitmedikce uygun fiyatli iyi otel alternatifleri oluyor.


  • kuehles blondes  (12.12.15 17:54:17) 
@kuehles blondes antalya çıkışlı olduğumuz için bunlar bize çok uymuyor maalesef. ama en azından İstanbul çıkışlı olanları Antalya ile nasıl birleştiririm o kombinasyonlara bakayım bi. Teşekkürler.


  • hadi hadi  (12.12.15 17:56:57 ~ 17:57:45) 
"Avrupa kitasi icerisinde" demissin, ben de ona gore soyledim.
wizz ve easyjet istanbuldan ucuyor n
Tuifly vs antalyadan ucuyor.
Wizz de bi ara antalyadan ucuyordu bi yerlere.
  • kuehles blondes  (12.12.15 18:08:05) 
tuifly'ı kontrol edin almanya'ya çok uygun uçuşları oluyor.


  • burya  (12.12.15 18:15:54) 
Pegasusla paris ocak ortasında kişi başı 300 civarı daha üç gün önce baktım


  • i ve been mistreated  (12.12.15 18:26:27) 
istanbul'u aktarma noktasi olarak kullanmayin. antalya'dan dogrudan almanya norvec ve rusya'ya ucuslar var. norwegian air, sunexpress vs kontrol edin


  • kaynaklari etkin kullanamayan iktisatci  (12.12.15 19:31:57) 
www.eksiduyuru.com

Bundan faydalanın.
  • cakabo  (12.12.15 19:34:36) 
@cakabo uçuşlarımız aktarmalı olduğu için kullanamıyoruz kodları. İlgili arkadaşa mesaj atmıştım zaten.


  • hadi hadi  (12.12.15 20:23:20) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.