[]

Askerde ales calisilir mi

Arkadaslar merhaba,

Bir süredir askerdeyim. İyi kötü bos zamanlarim da oluyor. Simdiye kadar kitap okuyarak degerlendirmeye calisiyordum ama ales fikri aklıma geldi. Zaten tezsiz yukseği bir dönem yapip geldim askere, dönüşte tezliden devam edeyim diyorum eger becerebilirsem.

Simdi sorularım şunlar; hic ales calismadim ama anladigim kadariyla kursa gitmek oyle pek şart da değil. Konu anlatımlı kitapla falan ocaktan mayısa kadar bayağı seviye kat edebilir miyim? 85 civari almam gerek nereden baksan. Şimdi seviyemi falan bilmiyorsunuz farkindayim ama ortalama bir muhendislik mezunu icin konuşalım.

Ayrıca hangi kaynakları onerirsiniz, eskiden olsa cemaate yakın kaynaklar mantıklı derdim ama patlamıştır şimdi onlar. Son zamanlarda hangisi on plana çıkıyor? Son olarak, son alesin (kasim) dahil olduğu denemeler ne zamana cikar? Simdi alayim da on gün sonra yeni kitabi basmasinlar bir de.

Teşekkürler efem

 
yazıcı veya viziteci-revirci, araç komutanı vs. gibi görevler almazsan, o iş yaş. askeri boş bırakmazlar. boş bakkal t... tartar, askeri boş bırakırsan ya silahla oynar ya s.. oynar derler. ales zor değil ama zaman ayırabileceğine eminsen çalış. tabi seni boş görebilecek en gıcık komutan, sana iş yüklemek için elinden geleni ardına koymaz.


  • Huan8  (12.12.15 16:36:35) 
Ösym'nin eski ales sorularını bastır çöz. En güzel çalışma yöntemi.


  • yirmisantim  (12.12.15 17:12:57) 
Boş zaman yaratma konusunda şimdilik sıkıntı yok.

Bir de kaynak önerebilen çıksaydı, şöyle konu anlatımlı. Eski sorulara bakacağım elbet ama yeterli olur mu bilemedim.
  • john lee hooker  (12.12.15 20:20:17) 
yüksek puanları hedeflemiyorsan çalış biraz işe yarıyor. bizzat çalışan arkadaşım var.


  • goodz  (12.12.15 20:22:20) 
ben sabit görevim olmadan bölükteydim ebem .ikiliyordu ama yan bölükte yemekhaneci olan arkadaş ielts çalışıyordu. biraz şansa bağlı.


  • eindaclub  (12.12.15 23:29:27) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.