[]

Soğuk havada bisiklet

Öncelikle üşenmiyor musunuz?:)
Nasıl korunuyorsunuz? Altınıza üstünüze aldığınız ürünler neler? Decathlon forever mı?



 
araba yok bende, olsaydı ne değişirdi bilemiyorum.
işin yoksa otobüse yürü, trafik zaten allahlık. kıçın donar vaziyette otobüs bekle, dur kalk trafikte otobüste milletle göt göte git. öbür türlü kapıdan bisiklete atla git beş dakikaya zaten ısınıyorsun.

bisiklet kıyafeti ucuza da var bisiklet parasına da var. polar içlik, üstüne yağmurluk, alta tayt ve yine yağmurluk, kelleye de alttan üstten iki buff takıp çıkıyorum. istanbul için yetiyor, çok daha sert şartlar olursa göğsüme gazete kağıdı koyuyorum rüzgarı kesmesi için.
  • lazpalle  (12.12.15 12:21:15 ~ 12:33:59) 
Birazdan çıkacağım, alttan evde giydiğim pamuklu eşofmanımı giyiyorum, bacağıma paça bandı takıyorum.

Üstten de bir tişört, üzerine uzun kollu ince bir sweat, en üste de rüzgarlık/yağmurluk giyiyorum. Hava bir tık daha soğuksa tişört üzerine direkt montumu giyip çıkıyorum.

Boğazımdaki buff ve eldivenlerimle tamamlıyorum yukarıdakileri.

Bir de çorap önemli. Ayaklarım donuyor ince çorapla, o yüzden bazen çift kat, bazen de direkt kalın çorap giyip öyle çıkıyorum.
  • an engineer  (12.12.15 12:56:36) 
almanya'dayım, eksilere düşmedikçe bisikletle ulaşımımı sağlıyorum. kıyafet giyeceğim zaman içime (üst tarafa) termal içlik giyiyorum genelde, baya iyi tutuyor. mont zaten kalın. alt tarafı fazla düşünmüyorum açıkçası, pek üşümez bacaklarım. bere, eldiven, iyi de bir çorapla gayet rahatım.


  • soso  (12.12.15 13:34:07) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.