[]

başına bela alan kız kardeş

kardeşim lise 2'ye giden kendi halinde bir kız. geçenlerde bir arkadaşıyla (kız) sözlü olarak tartışmışlar. tartıştığı kız da pisliğin teki, durumu okul dışındaki serseri arkadaşlarına anlatmış. bu 17-18 yaşlarındaki madde bağımlısı serserilerde (kız ve erkek) okul çıkışı kardeşim ve yanındaki arkadaşının önünü kesip saldırmışlar. istiklal caddesi değil ama onun gibi işlek bir caddede kız ve erkek serseri grubu iki kıza saldımış ama bir allahın kulu da ayırmamış. millet kaçışmaya başlamış bir anda. hatta bu itler kızın üzerine yanan sigara falan atmışlar tekme tokat daldıkları yetmiyormuş gibi.

dayak atan serseriler de semtin belalıları, ayık kafayla gezemeyen, anne baba polis korkusu olmayan tipler. hatta birkaç yıl önce yine aynı grubu polise şikayet ettik ama onlarla başa çıkamayız yanıtını aldık.

şimdi durum bu, aynı olayın tekrar yaşanmayacağı garanti değil. hep o tartıştığı zillinin bok yemesi. kızı servise yazdırsak çözüm değil, sonuçta kendi yaşadığı semte özgürce gezemeyecekse ne anladım ben bu işten. polislerde hem uğraşmak istemiyor hemde yaşları reşit değil bir şey yapamayız diyolar. o itleri bulup konuşsam beni de dövmeye kalkarlar, kaygısızlar'daki gibi bir ıslıkla 40 kişi oluverirler hemen.

o tartıştığı zilliyle tanışıyoruz, aramız iyiydi beni abisi gibi sever hatta, arayıp konuşsam tatlı dille mi konuşmam uygun olur yoksa tehtidvari yaparak sert mi konuşayım?

ya da ne yapalım? bu pezevenkleri kardeşten nasıl uzaklaştırabiliriz?

 
dedigin gibi uygun dille konuş.
gerilime gerek yok. (kardesin için) korkma falan olarak görme bunu. İşin gereği bu .

  • 1adam  (11.12.15 20:47:24) 
sert dille konuşursan aynı çeteyi senin başına da sarabilir, tatlı dille konuş mutlaka. tatlı dilden gayrısı yok bu işin.


  • devilred  (11.12.15 20:47:26) 
dinsizin hakkindan imansiz gelir. yok mu biraz cebine para koyup sarap falan alip onlarin basina saracak birileri?


  • maresalx  (11.12.15 20:47:36) 
deki 2 aylık tiner bali paranız benden. hem kardeşimi rahat bırakın hem de o yosmaya musallat olun :)))


  • filipis  (11.12.15 20:54:55) 
bu tarz mevzularda pek fazla alternatif yok. iki türlü yaklaşım olacak, bir grup sakinlik diğer grup saldırı önerecek. yaklaşım tarzı hani kimseye lafım yok.
alttan aldıkça bu yavşakların götü kalkacak yarın bir gün yine sarma ihtimalleri olacak. onun için başka pisliklere söyleyip durumu izleyeceksin. ya da kendin odunu eline alıp üç beş arkadaşınla pusuda bunları bekleyeceksin baktın kardeşine sataşıyorlar çıkacaksın odunu bunlardan bi tanesinin kafasında kıracaksın ama böyle çaaaaaattt diye ses gelecek korkma bir şey olmaz. bunlar dayağa şerbetlidir. hepsini dövmene gerek yok. psikopat mıyım? -hayır. ama böyle ibnelere tamam yapmayın etmeyin diye diye bu hale geldim. şimdi; odunu ben kırıyorum, onlar düşünüyor. dayak cennetten çıkmıştır lafı gerçektir. herkese anladığı dilden konuşmak lazım.

  • seyduna6687  (11.12.15 20:56:26) 
Ya onlardan daha belalısını başlarına saracan.

Ya da okul - semt Değişikliği
  • roe  (11.12.15 21:02:46) 
Yaşı küçük ve belalı kitleyle asla uzlaşamazsın. Yaşları 18 den küçükse seni bıçaklasa ona bişey olmaz sana olur. Sen onu dövsen suçlu sen olursun. Bence Kardeşini bir şekilde uzak tut. Burada klavye başında vur kır demeye benzemiyor hayat. Höyt desen al sana göt der klavyeciler.


  • roe  (11.12.15 21:26:38) 
Kucuk zilli kaltagi ara tatli dille konus.


  • floydian  (11.12.15 21:28:03) 
tatlı dil her zaman çözümdür, aksine hiç bulaşma bile çünkü işler daha da sarpa sarabilir.

ha bana kalsa en mantıklısı okul semt değişikliği.
  • dirty pussy and cock  (11.12.15 22:07:31) 
zilliyi gandır


  • eksimeksi  (11.12.15 22:48:50) 
benzeri başıma geldi kız kardeşim değil ama sevdiğim bir abinin kızına oldu, aynı şekilde zilliyi tanıyorduk gittik efendi gibi konuştuk halledelim dedik, konuşurken efendi kız sonra bizimkini sıkışıtırmaya devam edince gidip o serseri tayfasının başındaki malı eşşek sudan gelene kadar döverek işi çözdüm ben, tabi bu bir on sene önceydi şimdi serseri tayfası daha bir pislik sanki bilemiyorum.


  • kurremkamerruk  (11.12.15 22:52:36) 
tatlı dille konuş tabi ki millete bakma hersey olabılır

tatlı dılle konus ama kız kardesını mumkun oldugu ılk vakıt okuldan al.

orospu cocukları bır dahakı sefer baska sey yaparsa pısman olursunuz, ozgurce semtınde dolasmasından daha onemlısı uzerıne sıgara atan piçlerden korumak
  • hopp  (11.12.15 22:58:22 ~ 23:00:43) 
Uc bes adam bul o lavuklari komaya sok yanlarina kalnasin. O kucuk kaltagi ise.. Neyse


  • nobrans  (11.12.15 23:33:56) 
tatlı dil tek çözüm.yaptığı davranışın ne kadar çocukça olduğunu anlat, biz de şimdi gelip seninle mi kavga edelim,bunun bi sonu var mı gibi de .yani tamamen alttan alırsan iyice üste çıkma durumu da olabilir çünkü.


  • atanury  (11.12.15 23:40:48) 
Tatli dille ama gozdagi vererek kizla konus, bir daha boyle bir sey olursa polise sikayet edecegini, bunun da siciline islenecegini ve boylelikle sabikali olacagini soyle ve mevzuyu kapat. Tehdit gibi illegal tesebbuslere bulasirsan yine senin basin yanar.

1) o cocuklari tehdit ettin dovdun diyelim, bunlarin arkasindaki abilerinin ortaya cikip senin ve kizkardesinin caninizi daha fazla yakmayacagini ...

2) bu dovdugun/tehdit ettigin cocuklarin bugun yarin size zarar vermeyecegini ...

3) bunlarin polise gidip, bu tehdit/dayak yuzunden polise sikayette bulunmayacagini ...

Nereden bileceksin?
  • scars dont fade  (12.12.15 10:03:02) 
Ayrica ilk gorusmeyi whatsapp dan yap, sonra telefonla yap ve bunu yaparken de sesini kaydet. Her seyi anlattir ve oldu ki kiz uyarini ciddiye almadigi icin gercekten sikayet etmek istedin, bunlari delil olarak kullanirsin:



www.hukuki.net


Ve tekrar ediyorum, yasal yollarin disina cikma.
  • scars dont fade  (12.12.15 10:13:24) 
once tatli dil. baktin olmuyor sopa. oyle de cozulmezse okul degisikligi.


  • kartonpiyer  (12.12.15 10:13:53) 
ölümüne dövdür hocam. zaten uğraşamayız diyen polisler sayesinde olaylar bu noktaya geliyor


  • gazozailacatmauzmani  (12.12.15 10:17:18) 
hukukcular varsa dogrulasın benım bıldıgım whatsapp ve ses kayıdı delil olarak kullanılamıyor?


  • hopp  (14.12.15 17:34:48) 
kızın korkusu yok belli ki, diğerlerinin zaten korkusu yok Allaha emanet yaşıyorlar. bunu tatlı dille bi yere kadar çözersin, ondan sonra yüz verdik astarını isteme moduna girerler. atıyorum bi kalem aldın konuşma için bi kalem aldı bunun devamı da gelir her seferinde kardeşine sarar. konuşmanın çözüm olacağını sanmıyorum. daha belalısı lazım. ya da o çeteden birinin sevdiği bayıldığı bi abi bulacaksın. abi höt diyecek bunlar ses edemeyecekler. semt okul değişikliği de sallantılı, kız direkt gidip müdüre nereye nakil oldu diyip öğrenebilir ya da bi şekilde öğrenir. çeteye söyledi mi yine peşinde olur.

uzak dursun diyeceğim gözünün üstünde kaş var diyip yine arızaya bağlayacak.

buna benzer bişeyi yaşadım ben sınıfta üstüme yürüdüler falan okulumun çevresinde torbacı çoktu. banabişey olmadı da. bizim müdür deliydi ağzına sıçıyordu okulun kimse bi bok yapamıyordu.

benim diyeceğim bu. reşit olmadıkları için polis hiç bişey yapamaz.

sert konuşma ortamı kızdırır sidik yarışına döner.


sahi kardeşine savunma sporu eğitimi aldırsana?
  • indescribable  (14.12.15 17:43:44) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.